#}
Sluurpy > Restauranter i København > Letz Sushi Islands Brygge

Letz Sushi Islands Brygge - København - Fotoalbum

For en sushikæde, der slår sig op på bæredygtighed, kan det synes urimeligt paradoksalt at den sociale bæredygtighed var lavest prioriteret på Valentinsdag, der faldt sammen med Dining Week hos Letz Sushi på Islands Brygge. Til at servicere en fuld restaurant samt et massivt antal takeaway bestillin
Rigtig god mad og servering....
Dejlig mad. Gode omgivelser
Blandet oplevelse! Sushien smagte vældig godt, og det er derfor de får 3 stjerner, og maden kom til aftalt tid. Desværre finder jeg hår i maden hvilke er for mig en no go!!! Var det ikke sket havde de fået 5 stjerner.
Udemærket sushi, men man kan godt mærke at det er en ny filial. Har bestilt takeaway 2 gange nu. Begge gange fået at vide at maden ville være klar efter 40 min. Kommer ned og skal vente yderligere 30 min. Sidste gang virkede personalet nærmest ligegalde uden at beklage den ekstra ventetiden.
Flabet betjening, så slemt at vi var ved at vende om og købe vores mad et andet sted. Tjeneren ville diskutere da vi spurgte om vi kunne få lidt mere Wasabi med end den ene lille kugle der lå i den ene bakke. Hun synes at det var vigtigt at fortælle os hvor meget wasabi de normalt smider ud i restau
Rart sted med god atmosfære og god betjening. En gennemgående fin kvalitet af deres sushi og rigeligt med 18 stk. for at blive mæt. Her vil jeg nok komme igen og det er på trods af jeg ikke er synderlig glad for sushi.
Den dejligste vegetariske sushi! Og rigtig god, og hjertelig betjening. Vi var meget tilfredse.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures