#}
Sluurpy > Restauranter i København > La Cipa Pizzeria

La Cipa Pizzeria - København - Fotoalbum

Topstemning som at være i en landsby, hvor hele den varme og imødekommende familie skiftes til at stå ved ovnene. Nemt og hurtigt og rigtig lækkert. De er også indstillede på, at lave din mad præcis som du ønsker det. Pizzafar er skøn og sjov med glimt i øjet, så man går altid glad derfra.
Et af de bedste steder til at lave pizzaer I kbh, bare prøv at undgå dem når de har alt for travlt 😅
Billigt og virkelig lækkert. De hvide pizzaer er anbefalelsesværdige. Bunden er perfekt bagt. Specielt smagfuld pecorino. Masser af rucola, hvis man er til den slags. Jeg kommer bestemt igen.
Sløjt. Bestilte en pizza og en falafel durum. Durum var uden falafel og pizzaen uden ost på halvdelen. Virkelig spild af 120kr. Bestil på eget ansvar.
Dette (nr 35 Bianchi m/bresaola) er uden sammenligning den bedste Pizza jeg nogensinde har fået ❤
Fabelagtigt lille Italiensk pizzeria, indretningen er super charmerende, rustikt og med en landlig følelse, personalet er, ligesom maden, af højeste klasse. Helt bestemt et besøg værd!
Altid hurtig service, både hvis man bestiller med afhentning eller levering. Kvaliteten har jeg aldrig kunne klage over - og det eneste der skulle til for '5-stjerner' ville være en rigtig stenovn, der ville give bunden af pizzaen det sidste.
Mig bekendt indeholder en kebab box andet end kun kebab... og man burde ikke skulle betale extra for at få pommes fritter i. Dårlig service.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures