Kafe Krone

Kafe Krone, København Toldbodgade 55 - København

Café

74/100
Giv en vurdering

Hvad er din yndlings Kafe Krone skål?

Vurderinger og anmeldelser

74
/100
Baseret på 174 Vurderinger og anmeldelser
Opdateret

Webstedsvurderinger

TA

Trip
Last update on 04/01/2024
3,5
7 Anmeldelser
Google
Google
Last update on 12/08/2023
3,9
47 Anmeldelser

RG

Restaurant guru
Last update on 26/06/2021
3,7
60 Anmeldelser

Anmeldelser

5
Jørgen L. Paustian
+5
Autentisk kinesisk mad fra Sichuan provinsen. Høj service niveau og rimelige priser på både mad og drikkevarer
4
Pia Werner
+4
Fedt og trandy københavner sted
5
Ernest Lilley
+5
(Oversat af Google) Vi stoppede for kaffe og wienerbrød, mens vi startede på vej til Designmuseet. Charmerende sted, god kaffe, venlige folk. Jeg ser fra andre anmeldelser, at din oplevelse kan variere, men vi elskede den afslappede atmosfære og velsmagende kager. (Original tekst) We stopped in for coffee and a pastry while starting out on our way to the Design Museum. Charming place, great coffee, friendly folks. I see from other reviews that your experience may vary, but we loved the relaxed atmosphere and tasty pastries.
5
Sam Lin
+5
(Oversat af Google) Noget lækkert! Den kogte fisk er lækker, spydene er lækre ... Rejerne er også lækre, og smagen er autentisk. (Original tekst) 東西好吃!水煮魚好吃,串燒好吃...蝦也好吃,口味也道地,川菜有水準,符合台灣人味道。
5
JIAHUAN WU
+5
(Oversat af Google) Det er første gang at skrive en anmeldelse af en restaurant, og en Google-konto er specielt registreret for at give ros! Det er ikke let at spise autentisk kinesisk mad i et fremmed land! Service: Både chefen og indehaveren er meget søde mennesker, varme nordøstlige mennesker og venlig nordøstlig accent, hvilket får folk til at føle sig meget varme i et fremmed land! Smag: Det er overflødigt at sige, autentisk, super lækker, super generøs! Helt nok at spise, kvaliteten af ​​risen er også meget god, duftende! Pris: Jeg er meget samvittighedsfuld med hensyn til de dyre priser i Nordeuropa, der svarer til priserne på kinesiske restauranter i Storbritannien. Internationale studerende accepterer det bestemt! Placering: På kysten, tæt på havfruen og Newport, kirken og pladsen, placeringen er super god, du kan gå direkte til den næste attraktion, når du er træt Under alle omstændigheder er serviceindstillingen, smagen og placeringen meget god. Jeg håber, at mine venner fra Kina kan opleve det. De kan spise et godt måltid og skynde sig til det næste stop i godt humør! (Original tekst) 第一次给餐厅写评论,特意注册的Google 账号来给好评!在异国他乡能吃到正宗中国菜真是太不容易了! 服务:老板和老板娘都是很nice的人,热情的东北人,有亲和力的东北腔,让人在异国他乡感觉很温馨! 味道:正宗不用说,超级好吃,量超级足!绝对能吃饱,米饭的质量也很好,香喷喷的! 价钱:对于北欧那疙瘩的物价超级良心了,和英国的中餐厅价格差不多,留学生肯定能接受! 位置:在岸边,靠近美人鱼和新港以及教堂和广场,地理位置超级好,可以逛累了直接去下一个景点 反正就是服务态度,口味,地理位置都很好,希望中国的小伙伴可以去体验一下,能吃的饱饱的,怀着好心情赶往下一站!

Beskrivelse

  • Meal types
  • Price range
    $$ - $$$

Læs anmeldelserne på

TA

Trip
Google
Google

RG

Restaurant guru

Info

Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Kafe Krone

bianca Sluurpy rate Google rate Facebook rate
TA

Kafe Krone

75 3.9 3.5
Madbaren Marmorkirken 96 4.8 5 5
Ismageriet Amager 93 4.7 5
Feed Bistro 90 4.6 4 4.5
Café Patina 90 4.6 4 4.5
Bastard Café 92 4.7 4.6 4.5
The Coffee Collective 92 4.5 4.6 4.5
The Coffee Collective 92 4.5 4.7 4.5

Evalueringen er afledt af vores vurderingsaggregator "Sluurpometro" er 74 baseret på 174 parametre og anmeldelser

For at kontakte telefonisk skal du blot ringe +45 33 38 80 20

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1