#}
Sluurpy > Restauranter i København > Yommi Frozen Yogurt

Yommi Frozen Yogurt - København - Fotoalbum

De servere softice og ikke frozen yogurt, dufter og smager syntetisk! De skilter med 8 smag af frozen yogurt i stedet for har de kun 3 smag men i form for softice og de sælger det som frozen yogurt! Vi kørte specielt for at spise her.. Deres første frape smager mærkeligt også.Første og sidste gang,
Ind til videre de bedste bubble tea's jeg har fået og med ret store bubbles i drikken. Personalet er gode til at forklare de mange forskellige smage, de har til rådighed. Spids lidt ører, de kan være lidt svære at forstå (kinesisk/dansk) 😂.
Det er næsten en fejl at kalde dette sted for frozen Yougurt. Frozen yougurt er kun et hjørne af deres udbud. Du kan få frozen yougurt og vælge mellem 6 forskellige toppings. Det var ikke det, som blev vist på deres Facebook side. Det kan sagtens være, at nogle af deres andre varer er super, men vi
Det er de bedste tempura rejer jeg har fået , og de har et hav af Bubber Tea og alt i den stil . Men de lukker her d. 30 og åbner ikke igen .
Ok bubble tea men de dårligste churros jeg nogensinde har smagt i mit liv. Lavet fra frost og optøet i mikroovn
Lækker frozen yoghurt, dog var noget af slikket der bruges som topping lidt hårde i det. Men generelt rigtig fint. Mango og jordbær isen var SUPER lækker!
Sødt personale, gode priser og yderst lækkert. Jeg vil anbefale vanille-smagen, da det er den der smager mest af frozen yoghurt, hvorimod de andre smager mere af en sommersorbet.
Det er kræftedme det værste jeg har været vidne til hvad angår is. Ud over dårlig betjening, at man vælger Oreo , men får en fesen chokolade is. Det kan simpelthen ikke passe kinesere typisk.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures