Dondon

Dondon, København Noerre Farimagsgade 63 - København

Japansk
• Spise på stedet

80/100
Giv en vurdering

Hvad er din yndlings Dondon skål?

Vurderinger og anmeldelser

80
/100
Baseret på 69 Vurderinger og anmeldelser
Opdateret

Webstedsvurderinger

TA

Trip
Last update on 02/06/2021
3,5
9 Anmeldelser
Google
Google
Last update on 23/01/2022
4,5
684 Anmeldelser

Anmeldelser

4
Sif Østergaard Zachariassen
+4
Virkelig en skøn spiseoplevelse! Vi fik tasting på 9 retter med tilhørende alkoholfri vin parring. Alle retterne var fantastisk smukke, tjeneren var utroligt sød og holdt os godt orienteret hele vejen, lokalerne er lidt formelle og kedelige, men med god akustik. Måske mere en stemning af forretningsmiddag end romantisk dinner for 2. Både mad og drikke var spændende, anderledes og eksperimenterende. De grillede østershatte var epic! Ville vælge dem på min sidste dag. Ligeledes var skovbundsdesserten, med hasselnøddecreme, skovsyre, blomster, pine olie og chokolade. Få af retterne ramte dog, efter min smag, ved siden af og var mere mærkelige end gode. Til prisen synes jeg det var en fin oplevelse, men der går nok lidt før vi kommer igen.
4
Michael Ewald
+4
Spændende og sjov madoplevelse. Imponerende hvad man kan gøre med plantebaseret mad. Flere af retterne var rigtig lækre, men savnede lidt mere mad. Manglen på f.eks brød/smør og lign til måltidet, når retterne var så sparsomme, trak lidt med. Servicen var upåklagelig og fornøjelig! Kam anbefale at tage herind og prøve det, men forbered dig på at du ikke bliver rigtig mæt.
5
Emil Smith Nielsen
+5
ARK er fantastisk. Først og fremmeste er det skønt med en restaurant, der tager vegansk mad seriøst. En restaurant, der går forrest og viser vejen. Maden var rigtig god. Højdepunktet var nok de grillede svampe. Der er tale om tre ingredienser. Østershatte (så vidt jeg husker), mirin og sake. Men det er håndværket bag der hæver det op til en magisk oplevelse. Det er så japansk at skabe magi ud af det simple. Foruden dette var jeg imponeret over blomkålsretten og den sidste dessert. Vinmenuen var god. Ikke noget ekstraordinært, men det var lækkert. Service var personlig uden at være anmassende. Vores tjener Lukas var yderst venlig og vidste alt om maden, hvilket var skønt, når man spurgte ind til elementer af retten. Alt i alt var det en skøn oplevelse. Jeg vil anbefale alle at prøve ARK. NB jeg har ikke taget billeder af maden, da vi var der for at fejre min kæreste, og ønskede at være nærværende.
5
Kasper Hansen
+5
Super lækker mad. Fantastiske smage og helt perfekt servering. Alt var vegansk og det smagte helt perfekt. Vin og mad komplimenterede hinanden som en smuk symfoni. Er du sulten efter perfekt og velsmagende vegansk mad er du kommet til det rette sted.
5
Signe Soborg
+5
En rigtigt god oplevelse og søde tjenere (som dog kun talte engelsk). Portionerne var meget små men velsmagende. Det havde dog klædt restauranten at servere mere af det lækre kartoffelbrød i stedet for at have det som en selvstændig servering. Man var ikke overdrevet mæt, da man gik derfra, men det var bestemt en god og spændende aften.
4
JR _
+4
Kæmpe applaus for indsatsen. Den sammensatte menu var rigtig god, men med et par varianter vi mente ramte lidt forbi skiven. Vinmenu var super, og passede godt til menuen. Den alkoholfrie var også rigtig god
5
Frederik Christiansen
+5
Vi havde en fantastisk aften på ARK! :-) Velsmagende og meget kreative retter, lækker vin og rigtig god betjening. Kæmpe anbefaling herfra.

Beskrivelse

Læs anmeldelserne på

TA

Trip
Google
Google

Info

Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Dondon

Evalueringen er afledt af vores vurderingsaggregator "Sluurpometro" er 80 baseret på 69 parametre og anmeldelser

For at kontakte telefonisk skal du blot ringe

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1