#}
Sluurpy > Restauranter i København > Magasasa Vesterbrogade

Magasasa Vesterbrogade - København - Fotoalbum

Først og fremmest skal det nævnes at man ikke bliver syg af maden, det er en stjerne værd. Dernæst vsr deres suppe fin, og retterne var, sammenlignet med mange små snuskede kinesiske restauranter, fine - ligefrem gode. Men sammenligner man med de samme retter på en anden af kædens restauranter, er d
Om det er pga renovationsarbejder udenfor, at stedet pt er rimelig nyt eller andet, der gør, at der er så få gæster, så er atmosfæren lidt uden liv. Maden er ok - deres sammenkogte retter er umiddelbart min favorit. Den grønne te serveres til gengæld i en kande, hvor tebladene vælger ud i koppen. Be
Ikke lige så godt som det originale Magasasa hvad angår smage og styrke i maden. Serveringen havde ikke sin bedste dag, men det kan ske for alle. Et par sjove nye ting på menukortet. Alt i alt ok, men ikke et sted vi kommer tilbage til. 591 for to personer inklusive drikkevarer er ok.
Dårlig og kedelig mad uden sjæl og indlevelse. Trods få mennesker en noget fesen betjening som ikke fandt det væsentligt at høre os om maden trods mange af retterne gik ud igen. Kan ikke anbefale stedet som langt hend af vejen var en dårlig, varm og et sted med trist indretning. Øv også!
Fantastisk mad og lidt sporadisk betjening. Vi måtte flere gange nærmest stille os i vejen for tjenerne for at komme i kontakt med dem. Drinks'ne er gode og anderledes, de kunne også her godt være lidt kvikkere på serveringen.
Super lækkert, trods en masse der siger de fik dårlig service var det slet ikke min opfattelse af stedet. Maden var fantastisk og betjeningen i top :)
Sjovt koncept og udmærket mad, men desværre er betjeningen ikke så god og drinksne mangler lidt finesse.
Deres kinesiske retter er vildt gode, har ikke prøvet deres dim sum.. :-)
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures