#}
Sluurpy > Restauranter i København > Mokkariet - Odensegade

Mokkariet - Odensegade - København - Fotoalbum

Får jævnlige kaffe her om lørdagen. Stemningen er god og kaffen er god. Det kan være svært at få plads da der ikke er for mange stole og borde men det er også hvad gør stedet godt da det er småt og hyggeligt.
Hyggelig cafe på en af østrerbros sidegader. Lækker kaffe serveret med et smil 😀
Fik udleveret forkerte drikkevarer som jeg fik i pose med hjem og så det først da jeg var kommet hjem så gik ikke ned for at bytte. På nettet stod der at deres åbningstid var til kl 17 men åbenbart lukker de kl 16 hele januar måned så gik forgæves i går.
Fantastisk sted til at starte dagen. Thomas er spot on med den dejligste kaffe, hjemmebagte boller og økologiske æg blandt andet. Skal besøges.
Har ikke været her i cirka et halvt år. Holdt meget af det her sted. Men noget er sket. Betjeningen er meget forvirret og ekstrem langsom. Den unge mand bag disken kæmpede en brav kamp, men han virkede meget uerfaren. Og så var stedet helt klart underbemandet. Flere kunder fik ikke deres bestilling
Lille sted med en vis hygge. Cappuccinoen smagte ikke af ret meget, men havde en bitter eftersmag. Betjeningen hjælpsom og da jeg bad om rørsukker, en almindelig teske og en serviet, fik jeg det.
Kom for en hurtig kop kaffe tirsdag eftermiddag. det så ud som det var længe siden der var gjort rent og skraldespanden var fyldt op til langt op over kanten. da så tjeneren han kom ud fra køkkenet i strømpesokker., så var min grænse ligesom overskredet og jeg gik igen uden kaffe. tidligere var det
Relativt dyrt, og café latten smager ikke af så meget, den er lidt vandet. Stedet er hyggeligt og betjeningen er venlig. 35 kroner for en lille latte og 35 for en lille te.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures