#}
Sluurpy > Restauranter i København > Gastronomia Candido

Gastronomia Candido - København - Fotoalbum

Osten på vores pizza var helt gummy og faldt af, noget af det værste pizza jeg har fået længe😄😄😄😄😄😄
En af de bedste pizzerier i byen. Her får man ægte italienske pizzaer med gode råvarer. Deres pepperoni pizza er SÅ lækkert!
Mest lækre og sprøde pizzabund jeg har set længe. God og smagfuldt fyld, dog var stykkerne lidt store, så det var godt vi ikke var 8 der skulle dele. men den får alligevel 4 stjerner for god pizza og sød betjening.
Danmarks Bedste Pizzeria - Pizzeria - ja men også delikatesse forretning, og det er deres gode italienske skinker og oste som de også bruger på deres pizza - er de 10 kroner dyrere end de fleste pizzarier, ja men du får også en solid pizza på godt mel, og med Virkelig kvalitets råvarer på - en pizz
Købte en pastaret og en pizza. Vi var meget skuffede! Pastaretten var meget kedelig og pizzaen var alt for snasket med en pølse der mindede mest om en medisterpølse. Ikke særlig lækkert. Vi kommer ikke tilbage.
Bedste pepperoni pizza du nogensinde har smagt. Slår alle andre i byen med mange længder! Snyd ikke dig selv for denne smagsbombe :-D
DANMARKS bedste pizza med hjemmelavet Italiensk pølse og selvfølgelig også med Italiensk kvalitets mozerella😇
Middelmådig pizza. Uambitiøst udvalg, dyrt og forholdsvis ringe betjening. Deres pasta er dog OK. Har efterhånden givet dem mange chancer men har vanskeligt ved at forstå de gode anmeldelser her. Antager at de er anmeldt af venner og familie.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures