#}
Sluurpy > Restauranter i København > Starbucks

Starbucks - København - Fotoalbum

Folk der vælger at kaste deres surt tjene penge i denne forretnings kædes kasse burde måske undersøge hvad det er de støtter. Firmaer der prøver at fremme en politiske agenda har intet at gøre i dette land. Smut med jer. Go woke, go broke. Dejlig at se jeres butikker lukker på stribe i USA.
Kaffen er altid god. Croissant med skinke/ost er også en vinder. Deres is kaffe er bedst! Men ingen gider sidde i en "café" i et storcenter
Jeg har ikke noget imod at give 48kr. for en lille kaffe, hvis jeg er sikker på, den er god. Men for det første fik jeg - efter jeg havde bestilt og betalt - at vide, at den kaffe jeg gerne ville have var udsolgt. For det andet var der en mærkelig stemning i caféen. Det føltes som om man (som kunde)
Dyr men god kaffe 😋der er bare utrolig lang ekspeditions tid, når personalet også lige skal opdatere hinanden med det nyeste sladder.... Købte deres dyre genbrugskop, men det er en ubehagelig beskidt oplevelse da de ligger frit fremme til støv og skidt 😠og trods tydeligt snavset, blev den ikke engan
Ikke et sted jeg har lyst til at komme igen, men det er ikke kun den forretning, det er hele kæden jeg ikke kan lide.
Hvorfor lukker i ikke bare 1920? Der står på døren I lukker klokken 2000. Men det kan ikke lade sig gøre at få kaffen i en ordentlig kop klokken 1920. Talentløst. Handlet hos jer gennem de sidste 20 år, det gider jeg ikke mere. Alle de andre har også papkrus.
Sku ikke go service i dag 23/3 2022 de var meget forvirret og kun ikke rigtig finde ud af de udsalg de har med 50%
Spændende og med på lidt særligt og specielt i varen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures