#}
Sluurpy > Restauranter i København > Nr. 30

Nr. 30 - København - Fotoalbum

Fin nok oplevelse, dårlig ekstern service. Jeg kan ikke tåle visse madvare og desværre kan man ikke få adgang til deres menu via nettet. Heller ikke når man spørge ind til det via Instagram, og Facebook. Deres hjemmeside er en blanding af dårlig formatering og ens bedsteforældres fotoalbum - de high
Uhøjtideligt sted med virkelig god mad, et uovertruffent vinkort og en imødekommende betjening . Kan klart anbefales !
Desværre en stor skuffelse. Betjening var fraværende. Ventede 30 minutter før vi fik noget i glasene. Meget lang tid imellem retterne. Vi var der 3 og en halv time, og fik 5 retter. Alle retterne manglede desværre ét eller andet element, og var derfor lidt flade. Trods vi købte deres smagemenu med 5
Råvarebaseret comfort food med fokus på fisk og grønt, smør og salt. Stort udvalg af naturvin. Rimelige priser. Kompetent service. Klinker på væggene er ikke godt for akustikken, men akustikplader i loftet hjælper.
Skønt lille sted med god mad og stemning! Betjeningen var kyndig og hjælpsom, og den menu vi fik smagte virkelig godt. Eneste minus var at den ene af de 5 retter næppe var en ‘ret’, men bare salat med croutoner. Men klar anbefaling herfra!
Hver gang jeg tog en bid af en ny ret, var det en kulinarisk smagsbombe der eksploderede i min mund på den gode måde! Virkelig virkelig lækkert mad. Betjeningen var også helt i top.
Hyggeligt sted med lækkert mad og god vin. Vi fik en super betjening og kan varmt anbefale et besøg der.
Maden og betjeningen var fantastisk. Vi følte os godt tilpas. Vin og pris stemmer overens. Vi havde en fantastisk oplevelse.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures