#}
Sluurpy > Restauranter i København > Lagkagehuset

Lagkagehuset - København - Fotoalbum

Dejligt brød 🍞 og lækre kager 🍰 men det er heller ikke billigt 😉
Lad være med at bestille over deres app, den bliver accepteret, men man får ikke noget i butikken. udover det får man ikke en undskyldning af personalet, dårlig oplevelse.
Centralt lidt kedeligt udvalg og kvaliteten er heller ikke helt som man burde forvente. Det er ganske okay men deres brød er bare ikke helt på niveau med de andre bagere i byen. Dog er deres sandwich ganske udemærket.
De sidste mange weekender har de været udsolgt for almindelige rundstykker og chokoladeboller allerede inden klokken bliver 9. Det er simpelthen for ringe. Så må de jo lære at bestille flere hjem, hvis kunderne konsekvent går forgæves.
Lagkagehuset bager dejlige rug- og hvedebrød. Dem kan kæden få 5 stjerner for. Imidlertid kan kæden kun få en enkelt stjerne for deres wienerbrød. De er nemlig bagt på bagemargarine. Det er skandaløst til den høje pris! Bagemargarine har et alt for højt et smeltepunkt, så ens mund bliver fedtet ind
Dejlig sted, de har altid et godt udvalg i mange kager som vi stadig ikke er nået igennem. Som regl har de håndlavet flødeboller og 1 - 2 kager mere der er glutenfree. Prøve deres lille chokolade kage uden gluten, den bliver man helt afhænig af.
Uhørte priser med 12kr for et rundstykke. Derudover er betjeningen virkelig dårlig. Unge mennesker der ikke mindst er ubehøvlede, men heller ikke kan skære bollerne, følge antal ost og smør eller lave en ordentlig kaffe.
Man skulle tro at de tog så meget for en kop latte når de er så elendig til at lave den den er altid flad den er altid dårlig smag når der er ingen Crema Der er ingen Wow oplevelse det eneste er Det er mange penge givet ud og har brokket mig til selve Lagkagehuset, hvor man bliver ved med at få det
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures