#}
Sluurpy > Restauranter i København > Olivaceous

Olivaceous - København - Fotoalbum

Det er et hyggeligt lille center nemt at finde rundt i og blot to etager, synes godt der kunne være nogen flere spisesteder/restaurant ellers udemærket sted at handle.
Det er jo en ørken, at gå i. Huslejen må da være for høj, med alle de lukkede forretninger. UHA, det er så trist, at gå rundt i.
Næsten aldrig nogen kunder, så der er rigelig plads at handle på. Trist at caféer/restaurenter alle er lukket. For mange tomme butikslokaler.
Center m lys og luft. Gode butikker, har det hele. Mulighed for at sidde og hvile ben imellem indkøb. Kommer gerne igen.
Det er et dejligt center med gode trafikale forbindelser bus, tog, cykel. Der er stor parkeringskælder
De forretninger der er tilbage, kæmper for at overleve, de fleste forretninger har rigtig tilbud.
Har man set et, har man set dem alle. Kronen adskiller sig på ingen måde fra alle de andre indkøbscentre i storkøbenhavn. I november 2017 var der 42 åbne butikker, ud af en samlet kapacitet på 60. Hvor af langt de fleste også findes i alle andre indkøbscentre. Med andre ord er der altså intet nyt.
Smukt og luftig shopping center. Elsker at handle her for selvom at der kan være mange mennesker, føles det ikke somom man står på nakken af hinanden. Udover en god variation af butikker, så bliver der lavet en del arrangementer for både børn og voksne. Mange p pladser og wc forhold er altid rene
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures