#}
Sluurpy > Restauranter i København > Damhuskanten

Damhuskanten - København - Fotoalbum

Virkelig nydelse at sidde på pladsen foran caféen. Man kan få økologisk kaffe her. Man kan også nyde en sjælden cowboy sandwich, og de har også et kænpe udvalg af the. Caféens siddepladser er vendt sådan at solen står lige på kl 12. Så dejlig helbredende infrarød stråling, samtidig med en oplevelse
Købte is der, men havde ikke tænkt over at vi ikke måtte have vores næsten tomme kopper kaffe fra et andet sted med, så blev smidt væk på en meget ubehagelig måde af en enormt vred ejer. Så stopper desværre med at købe is mv. der, på trods af dejlig beliggenhed.
Er et godt sted når man går en tur rundt om søen ca 1/2 vejs . Er det en kolddag, så er der varm kakao og kaffe/the og er der en varmdag så er der også kolde drikke 😉.
Det er et godt sted og fin service også for handicappede og man kan også komme ud på broen der ligger så man kan komme meget tæt så vandet 😃
En dejlig aften tur, fik en Latte to go. Der gjort meget ud af afstand så man ikke klumper sammen. God serveringen.
Dejlig lokal lille cafe/ishus hvor man både kan sidde inde og ude og nyde udsigten ud over søen med en kop kaffe eller is både sommer/vinter. Personalet der virker som om det er en familie der har stedet er altid venligt og smilende.
Et dejligt og hyggeligt sted med rigtig god kaffe. Med onlinebestillingen på stedet og betaling med mobilepay gik det 2 minutter at bestillie. og selvom der var en lang kø tog det 3 minutter indtil vi fik en SMS at vi kunne hente vores bestilling. Kanon.
Priserne er lidt høje men udsigten og beliggenheden er fantastisk. Dejligt med en is i sommervarmen ... og en varm kakao eller gløgg om vinteren. God betjening.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures