Sluurpy > Restauranter i København > Rbabarrab - Kihoskh Bar

Rbabarrab - Kihoskh Bar - København - Fotoalbum

Dejligt udvalg af øl - jeg tænker, at der er noget for enhver smag. Hold øje med pop up mad events; f.eks. er burgervinduet vanvittig godt - og det fortjener du at smage!
Super hyggeligt sted. Der er god stemning og øl aftenen.
Øl kiosk. Nu med en ca. 15 KVM walk-in øl køler i kælderen! Hvis du ikke dér, kan finde en specialøl der har din interesse, så finder du den nok ikke nogen steder.
Hyggelig bar centralt på Sønder Boulevard. Her er et godt udvalg af bl.a. vine, øl, kaffe, samt en lille udvalg af varme retter og snacks på menukortet.
Man går ind og tænker "tja, de har vel nok noget god øl", og så overraskes man af fantastiske madoplevelser tilligemed. Virkelig et besøg værd og husk at prøv deres lækre mad og ikke kun deres lækre øl!
fin betjening og gode øl, intet eksraordinært
Der er altid en masse gode og interessante special øl på hanerne. Derudover skifter udvalget ofte, så der er gode muligheder for at prøve noget nyt hver gang.
Der er godt nok ikke meget plads, men det gør ikke meget, for det skaber en hyggelig atmosfære. Udvalget af øl er ganske udmærket. Kombineret med Kihoskh ved siden af, giver det en af de mest velassorterede steder på Vesterbro!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures