Sami S
45 kr for laksehosomaki. Klart bedre sushi end fra andre steder. Selv ingefæren var sødere og wasabien stærkere.
Lars Nørgaard
Da vi kom ind på restauranten var der tre gæster ved et bord og fire medarbejde i køkkenet eller ved skranken. Selv om der ikke så ud til at være travlt var der flere borde som ikke var ryddet og tørret. Inden vi gik ind stod vi udenfor og så på menu og der var en reklame for et tilbud som lød godt.
Tjeneren ved skranken fortalte at vi kunne vælge mellem tre forskellige øl til det tilbud vi valgte. Han både viste os øllene og fortalte om den menu vi havde valgt.
God betjening, flinkt og smilende personale og god mad. Men lidt ærgeligt at bordene ikke er klar når der er ikke er flere gæster i restauranten. Vi så ingen komme ud mens vi stod udenfor og så på menukort så det virker som om der har været tid til at rydde bordene. Vil dog stadig anbefale stedet og komme tilbage.
Heini Grünbaum
Har lige været hos jer for Takeaway. I glemte at give mig Wasabi med 👎 En professionel, om det så er på McD eller noget som helst andet sted i verden, dobbelt tjekker altid, at alt er med i posen. Det hedder på godt gammeldags amerikansk en "double-bagger" - det vigtigste jeg lærte af, at gå på Handelsskole. Altid dobbelt tjek. No excuses!!!
Anmelder DK
Lækkert kvalitets sushi. Fik en rigtig god service i butikken på Valby Langgade 👍
Asbjørn Greve Frier
Udnyttelse af folks spisevaner - det giver ingen mening og er usympatisk.
Jeg tog på Lets Sushi med min søster og nevø, da min nevø havde lyst til det. Vi kom ind og valgte en frokost menu hver i sær. Jeg spurgte, om den kunne gøres vegetarisk. Det kunne den for 10 kr. ekstra. Det her handler på ingen måde om de 10 kr. Dem er jeg ligeglad med.
Det er princippet!: Hvor er logikken i, at jeg fravælger nok den dyreste råvarer, der er i sushi, fisk, og at den så bliver dyrere? Hvis de skulle bruge en masse ekstra tid på det, ville det give fin mening - men det skulle de ikke. De har allerede sushi med grøntsager i deres normale menuer, så det er jo bare at lave flere af dem.
Jeg ser det som ren og skær udnyttelse af min spisevane, og det synes jeg er dårlig stil. Sidste gang at jeg kommer her, og det får ikke en anbefaling fra mig af.
Andreas M
Favorit veggie-sushi sted. Stort fokus på bæredygtighed
Nanna Baltzersen
Lang ventetid på 40 minutter, samt et beskidt glas… sushien var faktisk ret god, dog var det ikke pænt lavet:((
Lidt nedern oplevelse
Sahar Aslani
Lækkert selv til en hurtig frokost
An error has occurred! Please try again in a few minutes