#}
Sluurpy > Restauranter i København > Joe & The Juice

Joe & The Juice - København - Fotoalbum

Hurtig service men 56kr for en ikke fyldt juicekop er virkelig ikke ok. Personalet havde mere travlt med at snakke med hinanden end med at betjene kunder...
De behandler kunder her uhøfligt
God sted til en hurtig og sund frokost. Super udvalg af forskellige juice. Trods travlhed i frokosttid, super død og flink personale, god betjening.👍👍😊😊 Syntes dog at priserne er lidt for højt. Vi betale ca. 500 kr for 4 juice og 4 sandwich.💸💸💸
Altid god mad og drikke, personalet virker altid friske, tager gerne herned når jeg har sparet lidt penge sammen og skal have en glædelig oplevelse.
Jeg nåede aldrig at smage. Der var så mange mennesker, at min plads blev taget, mens jeg stod og var ved at bestille. Burde være et større sted, når det er så populært.
De laver virkelig gode juce, desværre er de bare alt alt for dyre, og sandwiches kan du ses lave for under for under det halve på samme måde.
Dejlig juice som altid, men personalet knap så meget, vi venter over 25 minutter på vores juice for at finde ud af, at de har slettet vores ordre.
Rimelig dyrt, men gode smoothies
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures