#}
Sluurpy > Restauranter i København > Olioli On Frederiksborggade

Olioli On Frederiksborggade - København - Fotoalbum

Radiser var ikke skåret i dag, og broccoli buketterne var alt for store, den lille bowl er en stor portion, så der var rigeligt med mad. Men helheds-oplevelsen var der ikke.
Glasskår i maden. Blev derefter lovet et gavekort som kompensation, som blev fjernet fra min app ugen efter uden forklaring…
Super lækre pokebowls! 👏🏻🤤
Bedste poke bowl i København! Synes overhovedet ikke det er dyrt, tænk på hvad i normalt betaler for sushi, her er alle delene af sushi i til 119 kr? Hvis man er nærig skal man nok bare spise en kebab :)))
Man får meget salat for pengene, men det er en lidt trist og slatten salat. Den rå laks lugtede lidt og havde mange brune pletter og SKIND på nogle af stykkerne som var hakket meget grimt ud... Man kunne tydeligt sange at de brugte den billige soja og sammenlignet med konkurrenten MyPoké har de inge
Hmmm det var ok, mine forventninger blev desværre ikke indfriet. Vi var 5 herinde og spise og der var stor forskel på kvaliteten. Jeg er ikke sikker på at vi kommer igen, der er andre alternativer som har været bedre også til prisen.
Der er ikke så hyggeligt, men man kan købe dejlig sund mad og drikke
Første gang var virkelig lækkert, og bestemt ikke sidste gang
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures