#}
Sluurpy > Restauranter i København > Samosa House

Samosa House - København - Fotoalbum

Udmærket mad, god smag. Portionerne lidt små og priserne lidt høje, men noget af det bedre indiske i København
Var ret slemt skuffet over vores mad. Det var en kedelig og smagsløs butterchicken. Ikke meget cremet over den.. Vores naan var decideret uspiselig, da de var knastørre og smagte/ så nærmest butikskøbte ud. Det virkede helt og holdet som et ikke autentisk indisk måltid, desværre. Tror ikke vi spiser
Rigtig god mad. God service. De tre drenge der arbejder derinde de klare sig super godt og sørger for kunderne for en fantastisk oplevelse.
Dejlig lækkert mad. Både Butter Chicken og Lam Biryani med raita smager fantastisk!! Skal bare prøves
Min veninde og jeg bestilte spinat med paneer, og kikærtefritter i tomatsovs. Det var sindssygt lækkert! Det eneste er, at ventetiden var en time selvom vi hentede selv. Det ville også være fedt hvis man kunne vælge at bestille uden ris, da risen fyldte ca. 70% af beholderen. Men det smagte sindssyg
Det er det bedste indiske mad, vi har prøvet! Vi bliver ved med at vende tilbage. Vi bestiller ofte med levering, og maden kommer altid meget hurtigt, og maden er altid varm, når den ankommer. 5 ud af 5 stjerner for dejlig indisk mad.
God mad, gode mængder og god betjening!
Vi blev øjeblikkeligt syge af maden. Har lavet en indrapportering til fødevarestyrelsen. Til dette skulle jeg bruge deres CVR nummer, som de ikke kunne oplyse (fandt det på anden vis), og de sagde intet til det med at vi var blevet syge.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures