#}
Sluurpy > Restauranter i København > Shamyat Halawiyat

Shamyat Halawiyat - København - Fotoalbum

Halawet al Joben smager meget dårligt.. Den ene gang fandte jeg to hvide plaststykker indeni. Det var virkelig ulækkert 🤢. Den anden gang var cremen indeni "forsuret" og uspiselig. Udover det er priserne fiktive, ift. det man køber 😑. فوق ما الواحد عم يدفع سعر غالي بتلاقي قسم من البضاعه رديء، حلاوة
Kager fra Mellemøstens køkken. De bruger mange nødder og margarine. De fleste af kagerne er til den tørre side, og der er ikke meget sukker i dem. Om det er godt eller skidt er et spørgsmål om personlig smag. Betjeningen er altid meget behagelig.
Rigtig gode kager og betjening, da vi ikke kender så meget til udvalget spurgte vi om hjælp og fik en fin forklaring af hvad udvalget består af, samt en smagsprøve! Fik anbefalt stedet af en bekendt, og vi kan klart anbefale det til andre. Der er en del der klager over prisen, men nu skal man jo hus
Top dinar. Et sted som virkelig lægger kærlighed i faget. Betjeningen var lidt undervældende, men det virkede som om det var fordi han hellere ville ind og fortsætte med at lave lækkerier end at sælge dem til mig. Det kan jeg ikke klandre ham for!
Lækre søde kager og venlig service. Vi fik en masse gratis smagsprøver. Ville ønske at der var flere siddepladser.. De må gerne overveje at sælge kaffe til deres lækre kager.
Prisen stiger ca 25% pr kg
Lækre baklava og andet mellemøstlig sweets!
Desværre lidt fot tørt efter min smag og ludt i den dyre ende
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures