#}
Sluurpy > Restauranter i København > Reinh. Van Hauen Nordre Frihavnsgade

Reinh. Van Hauen Nordre Frihavnsgade - København - Fotoalbum

Dyr bager, men har nogle lækre kage - denne med jordbærglasse på toppen - MUMS.
Altid godt brød 🍞 god betjening sødt personale
God kage, behagelig betjening. Stadig skøn betjening.
Skuffer igen. Havde ikke handlet der i otte år efter skuffende oplevelse. Intet har åbenbart ændret sig end at betjeningen er blevet bedre. Kvaliteten lever bestemt ikke op til prislejet og man kan ikke engang lave t-birkes (de smager af brændt karamel). Suk.
Vi bestilte en lækker karamel fastelavnsbolle. Virkelig lækker! God service Til okay penge, 30 kroner for en stor fastelavnsbolle med creme 😍
Godt sted med lækkert brød. Betjeningen er absolut ikke hurtig, men venlig. Nogen gange, hvis man er der for tidligt, får man bare et blankt nej, til at de gider smørre et rundstykke og lave en kop kaffe. De burde måske møde en halv time før, så de er klar til deres åbningstid.
Har i næsten 40 år købt fransk bondebrød og sønderjysk rugbrød (i flere Van Hauen's forretninger), har dog flere gange i de sidste 10 år erfaret et dalende kvalitet af begge. I dag begik jeg en fejl og købte dem, nok for sidste gang. Rugbrød var klistrende og ikke færdigbagt, bondebrød har ikke læng
Hyggelig dejligt brød og kager og en skønt lille hjørnesofa og 2 borde hvor man kan nyde dejlige læggerrier .sød betjening .kan varmt anbefales.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures