Sluurpy > Restauranter i København > Karma Sushi Kødbyen

Anmeldelser Karma Sushi Kødbyen - København

Sofie Kampmann
Karma sushi kan anbefales, dog kun som take away. Servicen lever slet ikke op til den høje kvalitet af sushi og andre retter som de har på menukortet. Tjeneren er uopmærksomme og ikke serviceminded og køkkenet er langsomt. Dog har jeg to gange fået takeaway herfra og sushien og maden smager jo fantastisk og take away oplevelsen er super lækker i den flotte indpakning.
Mark F
Ganske udemærket sushi oplevelse, middelmådig beskriver det nok meget godt. Vi fik serveret vores sushi - men de glemte vores chili mayo (som de tager sig godt betalt for), og glemte at servere ingefær, wasabi m.m. som der stod beskrevet ville følge med. Da vi bad om det, fik vi dog en undskyldning og fik det serveret omgående. Tjenerne var generelt høflige. Sushi, hummer og cocktails havde en lækker sammensætning og smagte godt. Stedet er meget råt - og industrielt, uden at være for meget. Jeg ville gerne anbefale stedet til andre.
Alexander Leo-Hansen
Desværre skuffer Karma Sushi i Kødbyen. Maden skuffer ikke, men det gjorde servicen i den grad. Betjeningen var yderst mangelfuld i løbet af hele aftenen. En aften der varede godt 3 timer pga utrolig lang ventetid på “hovedretten” og derefter på en dessert, der tydeligvis blev lavet tidligere på dagen og ligget klar i køleskabet. Jeg forstår ikke vi skulle vente så lang tid på desserten og fik heller ikke lovede antal i forhold til menuen. Der er plads til forbedringer og lidt truet, at se tjenerne stå i receptionen og snakke i stedet for at være lidt behjælpelig. Næste gang smutter jeg for i Nyhavn - der spiller det.
Jonas Bo Hansen
Fantastisk sushi. Super præsentation. Man får meget lidt wasabi, men lige her er det ok. Der er så mange smage, som man ikke vil gå glip af. Gå heller ikke glip af toilettet.
Anne-Sofie Birkemose
Jeg spiste på Karma Sushi i Kødbyen med to veninder i går aftes. Maden var fin - da den endelig kom. Vi ventede desværre ALT for længe på denne. Efter 30 minutter fra vores ankomst til restauranten havde vi ikke modtaget andet end drikkekortet - menukortet måtte vi selv bede om. Maden kom først efter vi samlet havde siddet på restauranten i en time og 45 minutter. Sød betjening, men desværre alt for mangelfuld service. Det var vores indtryk at restauranten var MEGET underbemandet hvad angår tjenere og kokke.
sofie Holmen
Vi havde godt nok reserveret et early bird tilbud for at prøve stedet af. Og maden var super super lækker. Men servicen var virkelig dårlig, så meget som en simpelt spørgsmål omkring hvorfor man ikke får to af hvert af alt på menuen når man skal dele blev gjordt kæmpe stort, og hende der kom for at rydde bordet satte os alle lidt i en mærkelig situation da det slet ikke var meningen. Der var Ikke en der smilte under al den tid vi var der, og vi blev også utrolig skuffede over da vi havde fundet den vin vi gerne ville have så får at vide at der ingen vin var i huset da i skulle skifte menu.. Drinksene var varme og smagte lidt ved siden af. Og lemonade smagte rigtigt rigtigt kraftigt af ingefær.
Janne Staal
Rigtig trist oplevelse. Havde virkelig glædet mig til at prøve karma sushi. Maden fejlede bestemt heller ikke noget, den var smuk og velsmagende. Men stedet kan slet ikke følgemed. De første to timer nåede de kun at servere lidt forretter. Vi ankom kl. 19.00 og kl. 21.00 måtte vi bede om vores sushi. Trods en næsten tom resturant så kunne peraonalet ikke følge med. Allerede ved bestillingen går det galt, vores ene tjener er ikke klar over hvad der kan bestilles enkelt så vi napper en menu, for derefter selv at finde ud af Det. Skit Vores vin måtte vi bede om flere gange, Hun glemte vand 3 gange og kan komme ind med et Lille fad uden at tage noget med ud. Det går bare for langsomt. Godt tre timere sener lykkes Det, vi har fået sushi. Men ikke decent og kun to glas vin. Vores ene gæst var i køkkennet for at kigge (åbent køkken) og når man efter to timer savner sin mad ER Det trist at finde ventene kokkke. Det forsatte sådan. Maden var god, men når man når at blive mere træt end sulten så ødelagde Det desværre oplevelsen. Vi var der en Onsdag og havde 5 børn med. Det skulle ikke have været så lang en ventetid.
Tobias Valsted
Suverænt. Bedste sushi jeg nogensinde har smagt, servicen var fremragende og prisen er som den skal være 😊 Bestemt ikke sidste gang jeg spiser hos karma i Kødbyen
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review