#}
Sluurpy > Restauranter i København > La Vita Pizza Ristorante

La Vita Pizza Ristorante - København - Fotoalbum

La Vita er stedet, hvor alle de lokale i området elsker at komme. Her er hjerterum og personlighed. Gode pizzaer, solid mad og en herlig stemning af hygge og noget næsten familiært. De lokale nyder ofte et glas vin med gadeservering. Forår, sol, sommer og hygge.
La Vita er en lille oase i Ryesgade. Ikke noget prætentiøst, men altid en solid pizza til prisen og et smil fra Agim, som stolt driver biksen. Fem stjerner og fem hjerter!
Hyggeligt og rart sted at spise. Og ejerne er meget meget venlige og servicemindet. Deres Pasta Speziale er en stor og mættende portion mad som man aldrig går galt i byen med.
Kvalitet igennem mange år, og er det samme i dag. Tak for dine super gode pizzaer. Tak for en god oplevelse
Søde mennesker og god pizza, hvad mere skal man bruge?
Prøvede deres hjemmelavet pita med oksestrimler. Kan varmt anbefales.
Hyggelig dag, samlede IKEA-møbler med kæreste og svigerforældre. Lækker pizza, virkelig!!! Og psykobilligt!!! Han gav mig en øl mens jeg ventede og der var meget hyggeligt og stemningsfuldt. Han gav mig en brofist, da jeg tog min pizza (havde selvfølgelig betalt, ville aldrig stjæle derfra). Nok mit
La Vita er ikke et standard pizzaria. Køkkenet, opskrifterne og råvarerne kan mere - og kan det til meget rimelige priser og med charme. Der er aldrig for lidt af noget, brødet er nybagt, masser af smag - det er en fornøjelse hver gang. I øjeblikket er stole og borde sat til side, så der er plads ti
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures