Sluurpy > Restauranter i København > M

Anmeldelser M - København

Maiken Wilstrup
Jeg har lige fået lavet øjenlåg.. jeg er så glad for resultatet, virkelig.. Jeg var ret nervøs, men de er simpelthen så søde, Jesper og hans sygeplejerske hold da op de søde og dygtige. Man føler sig så tryg hele tiden. De fortæller og spørg om man er okay.. Er så glad for hele oplevelsen og ikke mindst hans arbejde..❤️
Sadun Saim Kanat
Altid minumum efter 30 minutter blev man inkaldt ind Meget dårlig stil.
Henriette Østbye
Føler mig altid i trygge hænder hos Jesper - meget professionel og behagelig klinik at komme i og altid fine resultater. Kan varmt anbefales. Ingen ventetid og super god service!
Gitte Friis
Jeg har lige fået en operation af øvre og nedre øjenlåg. Fra første kontakt har der været hurtige svar og en meget imødekommende tone fra klinikken. Jesper fortalte fint om hvad, hvorfor og hvordan til operation og hvilket resultat jeg kunne forvente. Jeg var meget nervøs til operationen, men blev mødt at Anne (operationssygeplejerske ) som var så empatisk at min nervøsitet forsvandt. Selve operationen foregik hurtigt og smertefrit med et fantastisk resultat. Inden jeg forlod klinikken fik jeg et direkte telefonnummer til Jesper, som jeg kunne benytte hvis der skulle opstå noget efterfølgende. Dette har derfor været en fantastisk oplevelse med super dygtige , professionelle og empatiske mennesker hele vejen rundt. Stor anbefaling herfra. :-)
Danerland Carlsen
Tryghedsskabende patient pleje er et ukendt begreb på Roskilde Øjenklinik. Efter 5 Måneders ventetid kom jeg til Onsdag den 2/11- 2016 til kontrol for efterstær. Billeder af øjne blev taget en ukendt ansat og efter 25 minutter blev jeg inkaldt til en vistnok øjenlæge, som jeg ikke fik navnet på ? Hun fandt vistnok noget efterstær, som bekræftede min formodning, men jeg blev ikke oplyst om hvad og hvor meget. Min plan var, at blive henvist til Øjenkirurgisk Center Faxe, hvor øjenlæge Anders Vorting foretog min operation for grå stær i 2011 og som jeg er meget tryg ved og har fuld tillid til. Men vi kan godt PRØVE, at ordne det her med laser, sagde den ukendte dame, hvorefter hun tilkaldte en anden ukendt øjenlæge og så gik de i gang med en laserkanon, stadig uden, at jeg vidste hvad fejlen var. Operationen lykkedes og patienten ( mig ) døde ikke, idet jeg konstatere, at tågerne er væk og jeg fik, at vide, at jeg skulle hente nogle øjendråber og dryppe mine øjne tre gange dagligt i 5 dage. Men jeg aner stadig ikke hvad jeg fejlede og hvad resultat var for hvert øje, det vil jeg selvsagt gerne vide, for mine øjne er mit kæreste eje og jeg tager det meget personligt, hvem der får lov til, at rode med mine øjne. Men der er ingen E - mail adresse og ventetiden i telefonen er ca. ½ time, hvis man ikke er betalende privat patient. Roskilde Øjenklinik er en samlebånds pølsefabrik med mig, som grisen, der aldrig fandt ud af, hvad der skete, da jeg kom ud i den anden ende. Dette er så første forsøg på, at komme i kontakt med den ansvarlige, som er Jesper Thulesen.
Anne Katrine Hansen
Jeg følte mig i super trygge hænder. Hurtig respons pr mail og tlf tid ved spørgsmål undervejs. Er meget glad for mit resultat, og følte mig meget velkommen og i profesionelle hænder af både Jesper, sygeplejerske og sekretær under hele forløbet.
Daniel Juel Eiby
Dejligt personale. Men nu er det fjerde gang at jeg og min søn venter over 45min. Det er sket alle gange, både om morgenen og eftermiddagen. Det er bare for dårligt
Susan Egehoved
Fik opereret øvre og nedre øjenlåg. Rigtig god, professionel og omsorgsfuld behandling fra både Jesper og det øvrige personale. Der er travlt og kan godt være ventetid. Kan absolut anbefale Jesper.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review