#}
Sluurpy > Restauranter i København > Gefahrlich

Gefahrlich - København - Fotoalbum

Gefärlich er helt klart mit favorit gå ud sted i København. Der er altid god fest med perfekt musik i weekenden og helt vildt mange mennesker. De har nogle virkelig farlige drinks og shots med kaffe. Man kan også få stegt flæsk nogen af dagene :-)
Fik deres Risotto, den var ikke særlig god. Desuden skulle der have været en salat med, som aldrig kom, dyr øl. Desuden larmer der meget, så man kan ikke tale sammen derinde. Ikke særlig godt sted. Der findes mange andre meget bedre spisesteder på Nørrebro.
Stedet ser ikke ud af så meget - Men maden er rigtig god og betjeningen venlig. Jeg fik engang Moules Frites, hvor råvarerne helt klart var var i orden, og aioli'en var hjemmelavet (Helt fra bunden) - Rigtig god mad uden dikkedarer!
Stedet bruger falsk reklame til at lokke kunder til. Blev lokket med gratis drinks uden tidspunkt, men får af vide det kun gælder til 22...
Fin madoplevelse, hurtig servering og glade imødekommende tjenere (Nina). Hyggeligt og rustikt lokale. Kommer helt sikkert igen og kan klart anbefale at spise her.
Risottoen var ok. Købte steak, fik stykke af steg. Pære med is smagte ikke af noget. Kommer der ikke igen
God oplevelse med Dining Week. God og velsmagende mad, hyggeligt sted og meget sød betjening. Vinmenu 3 glas 155 kr. en god deal.
festlig bar på Nørrebro. maden er dog ikke noget at berette om. der er dansegulv i stue etagen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures