#}
Sluurpy > Restauranter i København > Y's Café And Cocktail

Y's Café And Cocktail - København - Fotoalbum

Besøgte beværtningen en lørdag aften omkring kl. 23. Plus: Placering, indretning (selvom toiletterne kunne være i bedre stand, jfr. minus), drinkskort. Minus: Personalet. Normalt ikke en skelsættende faktor for at gå i byen, men lige her opfordres ledelsen til at tage feedback til sig, da ovennævn
Hyggeligt sted. Venlig betjening Drak kold juleøl. Skulle dræbe lidt tid før jeg skulle møde veninde. Vidste ikke det var rygersted. Øv. Kommer nok ikke igen.
Helt igennem, fantastiske cocktails. Jeg kan godt forstå, at de har vundet flere priser for deres originale cocktails. Kan varmt anbefales hvis man er til yderst velsmagende og flotte cocktails.
Den helt rigtige stemning fra de gamle brune bodegaer, hyggeligt og med et tvist af nyt. Man føler sig godt tilpas og velmødt af drt søde personale. Vil klart anbefale dette sted hvis tøserne skal en tur i byen, kærsteturen eller andet hvor hyggen skal være i højsædet. Fantastiske drinks, både med o
Masser af forskellige coaktail. Venlig og hurtig servering. Hvis man ikke ryger er det nok ikke stedet.
Et lille hyggeligt sted med forstand på hvad der serveres i glassene. Man bliver mødt og serviceret som gæst her. Dejligt at sidde ude på pladsen foran og betragte det hektiske liv omkring Nørreport.
Dejlig atmosfære, skøn service, og god behandling, samt lækre cocktails får man altid på Y's...
Hyggeligt sted. Og som navnet antyder, masser af gode cocktails. 👍
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures