#}
Sluurpy > Restauranter i København > Yum Yoga & Café

Yum Yoga & Café - København - Fotoalbum

Fantastisk cafe med smuk udsigt til vandet hvor menuen er varieret med både morgenmad ( Build your own) til flere spændende frokost retter. God kaffe og et sted man nemt kan sidde og arbejde eller koble af med en bog. Elsker den gennemførte indretning og stemning. En lille perle i sluseholmen💫
Når du træder ind i Yum Yoga, bliver du straks henført til fjerne himmelstrøg, strandstemning og solskinsvejr. Og når du går derfra efter en dejlig yogatime, føles du både afslappet og blød, men også stærk og rank. Det er den helt perfekte kombi - og jeg kan varmt anbefale stedet!!
Fremragende dahl og godt udvalg af drikkevarer. Der var ikke bestik med min take-away, så jeg måtte cykle tilbage efter det. Men de er simpelthen så søde i caféen, at det kun kan blive til en 5'er. Skal du hente take-away, så tjek lige posen for bestik, ikk? 😉 Ps. de har seriøst gode is.
Yum Yoga- Er et fantastisk sted. Underviserne er superdygtige, beliggenheden er fantastisk og stemningen er god og hyggelig. Det kan varmt anbefales at prøve både caféen og yogatimerne.
Hyggeligt 🍪☕🍴🍺 sted med smilende personale 👍😊
Dejligt sted med gode liggestole og udsigt til kanalen. Kaffen er bedre end sandwich, for brødet er lidt kedeligt.
Hyggelig lille cafe med god kaffe og dejlige siddepladser såvel ude som inde
Lækker, hyggelig cafe med internationale vibrationer, servering og service i top, høj kvalitet af mad og kaffe.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures