Sluurpy > Restauranter i København > Tino's Pizza

Tino's Pizza - København - Fotoalbum

Føj!! Det er blevet et dårligt sted. Derudover er personalet mega flabet og aggressive. Jeg er måløs over at man har forvandlet et fantastisk sted, til laveste fællesnævner inden for pizza branchen, alt er prefabrikeret og på ingen måde lækkert som før i tiden.
Superlækre pizzaer med høj kvalitet ingredienser. Venlig og glad betjening. Lidt kedeligt interiør kun med en enkelt disk med 4 høje stole at sidde ved og spise.
Vi har altid elsket tinos,brugt det i mange år. Men det jeg oplevede i dag gør at jeg ikke gider at køre fra skoblunde for at få lækker pizz. Telefonen bliver taget at en der ikke kan tale forstå dansk og knalder på, bliver så ringet op af en der kan tale dansk. Får bestilt 2 stk pizza nr 2 og nr 2
God Betjening✅ God mad✅ Gode priser✅✅
Engang byens bedste pizzaer, det var hos den tidligere ejer. Kvaliteten har været tiltagende dårligere siden. I dag var bunden nået fik en pizza med hjem, som var totalt sortbrændt i bunden. Ringede og fik en anden med hjem.
Perfekt pizza. Super sprød og let. Servicen var ikke så god, da manden bag disken virkede sur. Dog er pizza'en så god, at det ikke trækker ned.
Nye ejere, nyt navn, dårlig mad. Brugte at være gastronomia italia med dejlig pizza. Nu åbenbart nye ejere, pizza meget dårligere. Kedelig smag, tørr lav kvalitets skinke, dårlige råvarer. Anbefales ikke. Med mindre du vil købe dyr mad til din hund.
Virkelig lækre pizza. Er især glad for deres pizza med trøffel. Desværre er betjeningen ikke altid så høflig, men det virker meget skiftende fra gang til gang. Maden fejler dog intet og med det kan man godt se bort fra betjeningen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures