Henrik Bang
Rio Bravo er en klassiker, den har ligget samme sted siden jeg var dreng, og jeg tror menuen er den samme.
Et sted man altid kunne slutte en bytur hvor og fylde maven med mad og drikke inden hjemturen.
Klassikerne er Rio Bravo Gryde med ris eller Pommes. Eller en steak frites.
Til forret den evig unge Rejecocktail der stadig serveres med Thousand island dressing.
Rejerne var friske og lækre i en god størrelse og godt bid i. Salaten var sprød og lækker.
Et sted der er et besøg værd hvis man skal have et pust af København med dets mange facetter. Men du skal ikke være sart.
Her kan man møde alt fra Politikeren, Kendte musikere til alkoholikeren der også skal have tørsten slukket.
brisling 68
Vi gik ind for at spise frokost og blev mødt af venligt personale. Maden var super lækker og meget indbydende.
Sanne Jørgensen
Var på Rio Bravo i Onsdags den 6 april 2022.
Servicen fra tjeneren kan der bestemt ikke klages på, og den Irish Coffee vi fik, var det bedste af det vi fik serveret, mens vi var der.
Vi bestilte Stegt flæsk med persillesovs ad libitum og Rio Bravo Gryde ad libitum. så vi kunne smage hinandens mad... Hvilket tjeneren synes var god idé..
Men Det var så koldt, så det var uspiseligt. Vi bad om at få det varmet op, hvilket tjeneren var flink til at få gjort..
Rio Bravo Gryden var blevet varmet, men kartoffelmosen var kold og det var pulver.
Den stegte flæsk var tør, persillesovsen var stadig kold, selv efter vi havde bedt om at få den varmet op.
Kartoflerne var ikke kogte så de var rå, og sovsen smagte IKKE af persille, men havde en mærkelig bismag, og bestemt ikke hjemmelavet, men fra en spand/bøtte - hvor det er lunet..
Ærgerligt, når man betaler så meget for at komme ud og spise og man glæder sig til en god omgang mad.
Dette sted, kan absolut IKKE anbefales.
Med mindre man kun vil have en Irish Coffee :D (som virkelig var god).
Malou
Virkelig skønne tjenere, som trækker stedet op. Desværre er det jo maden man kommer for - derfor kan jeg heller ikke give flere end to stjerner.
Har ellers anbefalet Rio Bravo førhen, men måtte gå skuffet derfra. Stegt flæsk var som gammelt, tørt læder at spise - sværene på dem var som bøjeligt gummi. Sovsen smagte af meget, men ikke af persille. Kartoflerne tydeligvis billige glaskartofler.
Det gør vi ikke igen.
Øv, hvor er det trist. Vi ville så gerne have lækker mad - og det plejede at være stedet man skulle gå hen. Men åbenbart ikke mere.
Anders Schmidt
Virkelig dårlig mad, vi bestilte deres berømte stegt flæsk men flæsken var sej og smagløs og sovsen smagte af ingenting, oven i det blev vi sat i et lokale med et meget højrørstet selskab som ingen hensyn tog til andre gæster så vi måtte tage resten af vores dovne øl med op i baren for at kunne snakke sammen. Kan ikke anbefales og kommer ikke der igen
Flemming Hendriksen
Rio Bravo er et navn.
Stegt flæsk og persillesovs, det må kunne gøres bedre, og mindre tørstegt.
Mørbradgryde nu med Kartoffelmos?
Jo man kan da bestille pommes- men hvor er risen.
Betjeningen glemmer at der er bestilt- eller simpelt forstår ikke hvad der bliver bedt om.
Jeg anbefaler ikke RB
kathrineaa
Kan ikke anbefale og bestille flæsk og persille sovs. Flæsken have fået for meget, kartoflerne havde fået for lidt og havde halv råt bid i midten (der ud over havde de en underlig smag om det var glas kartoflereller varkum ved jeg ikke men de var ihvertfaldikke friske), persillesosven smagte heller ikke særlig godt og virkede som om det var tørret persille der var brugt, smagte ihvertfald ikke godt.
Britta Jensen
Stedets historie taler for sig selv, for danskere altså. Måske derfor man sidder tæt og akustikken lader noget tilbage at ønske. Tilgængelighed er et par trin op, hvor jeg kom ind, så...
An error has occurred! Please try again in a few minutes