#}
Sluurpy > Restauranter i København > Sakaki Sushi

Sakaki Sushi - København - Fotoalbum

Første gang jeg er på besøg her - og sidste. Jeg er normalt meget overbærende som person, og dette er min første anmeldelse/feed back af en af restaurant, men alle gangene på Moshi Burger der blev bestilt noget, så blev der glemt ting. Ventetiden var lang på trods af 1/3 fyldt restaurant. Tjenerind
Virkelig ringe sushi der havde været ude i flere timer, nogle af stykkerne var lunke og risene var seje og tørre. Efter at have kontaktet personalet omkring problemet var svaret at de da var lavet samme dag. men efter lidt debat kom de frem at de havde stået ude siden kl 16:00 - vi var der kl 19:30.
Byens bedste sushi. Og så ovenikøbet til billigste pris. Her hænger pris og kvalitet slet ikke sammen da man får meget mere end man betaler for. Utrolig sød servering.
Takeaway til hotelovernatning. Ventede max 15min på 32 stk menu og nød sushien i fulde drag på værelset med pinde, wasabi, ingefær, soya og blev mætte. Smagte rigtigt godt, god succes. Vi kommer igen næste gang, vi er i København.
Rimelige priser. Man tager herind når man har lyst til en hurtig omgang sushi. Der er ikke gjort noget ud af indretningen. Betjeningen er mere "cafeteria" end "restaurant". Maden er god til prisen.
Sådan skal Running Sushi være! Den eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er at indretningen er lidt for kold... Men maden og udbuddet kan man ikke klage over!
Ok sted, hvis de andre sushirestauranter er fyldt op. Overskuelig menukort, de fleste ting vi prøvede var ok. "Rustik" atmosfære.
Altid hyggelig stemning og virkelig god sushi, et godt sted i mængden af sushi steder på Amager.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures