#}
Sluurpy > Restauranter i København > Sebastopol

Sebastopol - København - Fotoalbum

Var på besøg hos Sebastopol og fik Burger, det var som mange andre steder, altså ikke noget ekstra ved maden. Ellers rigtigt god betjening og super hyggelige omgivelser. Prisen for denne madoplevelse ligger i den lidt højere ende.
Lækker hamburger med sprøde tynde pommes frites! 👍🏼
Nørrebros lille stykke Paris. Lækker beliggenhed, venlige og uddannede professionelle tjenerer. Meget populært sted og rigtig god mad. Top 3 af de bedste gedeostsalater jeg har smagt i Danmark
Sebastopol er som Sebastopol altid har været - Der er ingen ændringer, hverken i indretning, menu, udvalg eller noget andet, og det er præcis som det skal være. Prof cafe, der fikser sult, kagetrang og tørst. Alt i alt et fint sted, som jeg gerne besøger for et stykke citrontærte og en kaffe.
har været her flere gange og der er altid dygtige tjener der tag sig godt af en. maden er også god man får meget for pengene.
Vel placeret klassisk københavner café med stor udendørs servering.
Vi var på Sebastopol til French Dining Week og fik rigtig god mad. Forret vol au vent med kanin: Rigtig god dog en smule for salt for mig. Hovedret Dorade: En hel fisk som var lækkert tilberedt. Dessert mille feuille med jordbær som også var super god.
Betjeningen og servicen var i top, maden var også lækker, dog var det en lidt lille brunch til prisen med bl.a. kun 2 stykker bacon og en skive ost. Appelsinjuicen lidt for sur. Hyggelig atmosfære // great service, considering the price the brunch was quite small and the orange juice a bit too sour.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures