#}
Sluurpy > Restauranter i København > Riccos Kaffebar

Riccos Kaffebar - København - Fotoalbum

Tidligere har min mand og jeg nydt at være hos Riccos på stefansgade. Desværre kommer vi ikke tilbage igen. Der er simpelthen så ulækkert nu og møgbeskidt. Hår, gammelt kaffe og mudder var på hele gulvet. Desuden var der 3 unge kvinder på arbejde, som hverken gad kalde når kaffen var /maden var klar
Virkelig god kaffe og dejlige hjemmebagte boller
Hyggelig lille café! Lille sted, men fantastisk betjening og lækker varm kakao samt kaffe og rigtig gode cookies. Kommer helt sikkert tilbage!
Is kold Afri Cola med Iskold iskaffe med dobbelt shot espresso Mmm. Søndags kickstarter
Har mistet sin charme. Folk og deres "godmorgen Nørrebro" morgen smør selv brunch. Tager alt baristaens tid og en "hurtig" servering tog 20.min idag.
Ricco, du har sat prisen op til 43 kr + 5 kr for havremælk eller soya, for en stor latte på Stefansgade, som koster dem ca 4-6 kr at lave, det er sgu ikke ok, det er ikke den Ricco jeg kender mere!! Priserne på Riccos på Istedgade ligger stadig på en nogenlunde rimelig pris. To expensive!
Absolut fornøjelse at få en god kop kaffe i hyggelige omgivelser i hjertet af det pulserende København. Høflig betjening og høflig selvbetjening til at bygge sin egen bolle var super fint.
Afslappet hyggelig stemning. Morgenmads tallerken til 80 kr, hvor man selv kan smøre god bolle m ost og marmelade, hælde en stor portion tykmælk med mysli op vælge en basse og en kop kaffe, f. eks. cappuccino 😃
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures