#}
Sluurpy > Restauranter i København > Shahi Indian Restaurant

Shahi Indian Restaurant - København - Fotoalbum

Nu er jeg ikke så meget for indisk Nad, men min søn elsker indisk mad. Han sagde maden var fantastisk og han ville komme igen. Jeg syntes at maden smagte godt, maden blev serveret hurtigt, og personalet var super service minded.
Dårligt mad, smagte lige som noget der har været i fryser flere mdr og efterfølgende varmet op i mikrobølge ovn. Service det skal man lede lang for at finde i denne restaurant Tjener aner intet angående service og kunderbetjening, hun virkede til at være lige glad med det hele. hun tænger til at kom
Rigtig dejligt mad, og skøn tjener!
Den absolut bedste indiske restaurant i København. Veltillavet mad, perfekt krydret og rigelige portioner. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer. Også god og venlig servering.
Utrolig god indisk mad. Vi oplevede virkelig venlig betjening, hvor vi lærte lidt om det indiske køkken og -kultur. Meget anbefalelsesværdig.
Udmærket mad og venlig betjening. Dog dårligt, at man hverken kan købe eller få en kande vand, selvom man har købt andre drikkevarer. Dette burde være muligt. Med 30 kr. for en lille flaske vand kan regningen hurtigt løbe op.
Super lækkert og autentisk mad. Super gode betjening. Restauranten er rigtig hyggelig. Anbefales varmt.
Lille hyggelig restaurant med originalt Mumbai-køkken til meget rimelige priser. Den venlige tjener glemte dog flere af vore bestillinger af ekstra tilbehør.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures