#}
Sluurpy > Restauranter i København > Trows

Trows - København - Fotoalbum

Mega fed bar. Stort udvalg er virkelig gode skotske øl
Skottisk øl. En hyggelige lille bar men en venlig betjening
A wee bit of Scotland på Vesterbrogade. Jeg er stor fan af spændende øl, og her er et dejligt bredt udvalg af skotske Craft Beer. Og med verdensmanden Fraser bag baren så er den skotske gæstfrihed fuldkommen. Jeg kom forbi med nogle venner og vi skulle bare have en enkelt... vi kom videre flere time
Gode øl, dejlig stemning. Ramte en aften med live musik. Meget intimt, da det er et mindre sted.
På Vesterbrogade finder man Trows, det er et skotsk ord fra eventyrverdenen og betyder noget i retning af trolde. Vi fik under kyndig vejledning serveret skønt skotsk øl fra Belhaven og Brewdog. Andre bryggerier som Fierce må undersøges næste gang.
Meget hyggeligt og autentisk sted. Service er uhøjtidelig og god. Stedet har helt klart sin egen atmosfære og de har kun skotske øl, hvilket også er interessant. Udover alt det andet der hører sig en bar til. Man får også serveret lidt salte sager til øllerne. Fint og godt og bestemt flere besøg vær
En rigtig dejlig lille oase på Vesterbro. Har kun øl fra Skotland, de har et meget bredt udvalg som skifter ofte. Fantastisk og nærværende betjening. Har mere plads i baglokalet så man kan som regel finde en plads at sidde. De spiller god musik. Helt klart et besøg eller 15 værd!
Har efterhånden kommet der en del gange. God stemning og virkelig gode øl. Det skifter lidt, hvad de har i hanerne, men bliver sjældent skuffet. Som andre sikkert har bemærket, virker det lidt som om at være på besøg, når ejerne står bag baren. Under alle omstændigheder - elsker de øller :-)
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures