#}
Sluurpy > Restauranter i København > Kolonial Pizza

Kolonial Pizza - København - Fotoalbum

Suveræn pizza med en lækker bund. Særligt de "hvide pizzaer" med mascarpone og f.eks. kartofler er uovertrufne. Er flyttet til Østerbro for nyligt, og jeg tror helt klart dette bliver mit nye favoritsted i København at købe pizzaer. Man kan få 10 % rabat ved at bestille i deres app. Den kunne godt
Nok en af de dårligste pizza jeg nogensinde har fået. Pizzaen var slatten og blød. Det vigtigste på en pizza er den er tynd og sprød.Indholdet på pizza var heller ikke noget at råbe hurra for..En fryse pizza havde været mere spændende.
En af de bedste dej man kan få i kbh. Området men de er meget sparsomme med osten på pizzaen, løg er skåret i rå stykker og ingen oregano eller noget oven i pizzaen, 80 kr for en pizza så skal det bare være i orden, så 3 stjerne for den rigtig gode dej synd for det kan gøres bedre.
Virkelig lækker pizza fra stenovn. Sjældent snakker man om brødet men det er virkelig godt her. Derudover er de også virkelig smagelige med mange forskellige muligheder. Super behagelige mennesker.
Man får i teorien rabat via hjemmesiden, men hjemmesiden er fuldstændig uduelig på en Android-telefon. Ringede til dem og pointerede det, de virkede ret ligeglade, mente at hjemmesiden var super og ville i øvrigt ikke give rabat på ordrer der ikke er kommet ind via hjemmesiden af en eller anden myst
Bedste pizza på Østerbro no doubt! Sprøde bunde, lækre pizzaer og rigtig god kvalitet for pengene. Dertil er drengene bag disken altid smilende og imødekommende. 5 stjerner herfra!
Mega sødt personale og de har gjort det hyggeligt for spisende gæster med dug og stearinlys. Desværre var det de mest kedelige pizzaer, jeg har smagt længe. Virkelig ærgerligt!
Bedste Pizza i Østerbro til rimelige priser 🍕 Og tilmed levering indenfor 25 min! 👍🏼 Sidst jeg spiste noget i den kaliber var hos Gorms, til en noget dyrere pris.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures