Sluurpy > Restauranter i København > Dessertdragens

Anmeldelser Dessertdragens - København

Pia Werner
Så hyggelig lille butik, med stort udvalg, og trods travlhed, var der overskud til snak og grin, og man følte sig velkommen. Tror det er 5 gang jeg er der, og det er ikke sidste gang. ♥️
Marikka Nielsen
Virkelig dårlig oplevelse med at skulle bestille kager til en konfirmation. Ejeren var meget uhøflig, sur og havde en nedladende tone overfor os.
Joan Jensen
Jeg ELSKER dessertdragens værksted. Små finurlige fantastiske overraskelser som aldrig skuffer. Jeg elsker kage! Især når de har en god størrelse til en person eller man kan dele et par stykker og prøve flere slags når man endelig kan synde lidt fordi man kommer til byen. Jeg er vild med deres pecan pie. Jeg har ikke fået så lækker "roach" pie siden jeg var i Texas ❤ Kagerne er altid lækre og vellavede. Servicen er altid sød, venlig og imødekommende.
Lykke Jensen
Sødeste og dygtigste konditor. Lækre og smukke kager, vi har altid været tilfreds med vores køb
wendy meng
Magen til dårlig service skal man altså lede længe efter! Har aldrig været ude for noget lignende! Jeg skriver en glad besked til dessertdragen og sender et billede af en bryllupskage, hvor jeg spørger om priser, om de evt. kan lave en bryllupskage med sådan et udseende, som jeg synes er pæn. Så svarer dessertdragen med 1 sætning: ‘’Jeg er ikke en kopimaskine.’’ Og så er det jeg tænker: what the hell? Har de aldrig hørt om hvordan man behandler kunder?! Godt så! Man skal ihf ikke bestille kagen hos dem, medmindre man søger uforskammet behandling! Aldrig nærmer jeg mig deres butik igen!!
Sisse Nordal
Igen igen har Nanna tryllet med farver, blomster og smagsløgene.. Denne gang var det en fortryllende Bryllupskage til vores store dag❤️ Vi og gæsterne var imponeret, den spillede så fint til vores bobler i glassene. Og passede i det så fine skovtema. Som prikken over i’et blev gommen mægtig glad for den lille Spurs logo ( fodbold ) 10 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Herfra Sisse Kay
Jørgen Pedersen
Nu har jer kun prøvet deres chokoladekage fra The Living room. Den gamle og ikke chokolademousse kagen de holder i dag! Og jeg har aldrig smagt en bedre og tungere chokoladekage den er simpelthen så lækker, nu må vi se om den igen lever op til forventningerne næste lørdag :) Update -------------------------- Jamen så fik jeg endelig bestilt min chokoladeganache kage som jeg har efterspurgt efter café The living Room stoppede med at føre den. Og det er måske ikke uden grund? Selve chokoladeganachen levede helt bestemt op til sit rygte - den var god! Når det så er sagt så var der et par ting som ikke levede op til de 420 kr. jeg gav for kagen. 1. Kagen var i en mindre højde end den jeg fik på café The Livingroom, hvilket var pga. Dessertdragens kageværksted ville sætte sit eget præg på kagen i forhold til den de leverede på caféen, men det betød også at der kun var et lag ganache i kagen i stedet for to. 2. Kagebunden smagte ikke af noget. 3. Nogle af de bær, som var brugt til pynt, var tydeligt mugne. 4. En mail ville have været rart så man kunne skrive feedback direkte til dem. 5. Alt dette samlet gør at kvaliteten bestemt ikke lever op til prisen. Kan du finde det mugne bær? vi kunne ikke før vi vendte det om.
Heidi Bloch
Fik igår leveret den ALLERflotteste fødselsdagslagkage til 20 personer til en 11 års fødselsdag! Både udseende og smag var fantastisk og helt i overensstemmelse med fødselarens krævende ønsker. Betjeningen var både sød, hjælpsom og meget imødekommende - jeg kan virkelig anbefale dette Kageværksted!
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review