#}
Sluurpy > Restauranter i København > Lêlê Street Kitchen // Fisketorvet

Lêlê Street Kitchen // Fisketorvet - København - Fotoalbum

Faktisk skuffet. Ved ikke om jeg forventede mere end varkumpakket poser i varmt vand tømt op i serveringsskåle med lidt grønt. Maden var gennemsnitligt af smag men dog flot anrettet. Intet med Vietnamesisk gadekøkken - mere en ... slags turistguide.
Udmærket nuddelsalat i en dejlig rolig restaurant. Der er generelt et bred udvalg af vietnamesiske retter og forskellige drikkevarer. Betjeningen var venlig, men servering bar lidt præg af et cafeterie med store plasticbakker.
Ikke det bedste, men ok hvis man skal have et hurtigt måltid. Rengøringen kunne godt være bedre
Virkelig faldet i kvalitet siden vi var der sidste år. Det grønne bestod kun af kål , agurk og gulerødder. Ingen krydderier. Rullerne smagte færdiglavet og stor variation i portion størrelse ud af de retter vi fik, selvom de kostede det samme.
Det var virkelig skuffende. Jeg fik desværre ikke taget et billed af maden. Jeg fik kogte nudler med det mindst skvæt hoisin sauce på og lidt grønt. Sejt Svinebryst som smagte genopvarmet og ellers ikke smagte af noget. Det blev så “pyntet” med persille. Her havde koriander og ligne passet langt bed
God og lækker mad som smager af noget!
Det var absolut ikke pengene værd, føler mig faktisk snydt. Laver aldrig anmeldelser, det siger lidt om hvor skuffet jeg er. Der var ikke andet end koriander i maden, og udover det, smagte det akkurat ligesom de kedelige thai bokse du kan købe i netto til 10kr - PRÆCIS som dem, for lige at gøre det
Lækker frisklavet vietnamesisk mad som både kan spises på stedet eller tages med hjem. Medarbejderne er søde og hjælpsomme hvis der er spørgsmål til menuen. Jeg elsker deres sprøde wontons og vil også anbefale deres frisklavet lemonade med citron og mynte.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures