Signe Udesen
Lækker lækker mad.
Meget autentisk mexicansk mad.
Vi bestilte en menu med 5 retter, en my mere havde været super! evt. en ekstra taco havde hjulpet 🤠
Klaus-Jakob Bo Nielsen
Alt I alt en dyr overpriced fornøjelse og en stor skuffelse – vi blev mødt af ’Fully booked’ skilt på døren, men det var desværre var dagen før – så vi gik ind
Menu kort med få starters og to hovedretter at vælge imellem - Bestilte to hovedretter – prisen på 2 små tortilla hovedret (15 cm diameter) med pulled pork var160kr og de smagte som ordinært streetfood – tjenerens forklaring på pris er ’…labour intensive tortillas base on wheat from Mexico …’ – man burde nok overveje at ændre på dette – Sanchez prøver at være noget som Sanchez ikke er – pris og kvalitet og volumen hænger ikke sammen
Vi var 4 personer som købte 3 øl og og en vand, men på regningen blev vi krævet betaling for 4x25,- for vand på flaske – røveri ved højlys dag – snakkede med andre gæste som også havde en dårlig oplevelse – heldigvis var selskabet rigtig godt
Vil helt anbefale alle andre mexikanske restauranter i København
Carsten Gløvermose Nielsen
Meget autentisk sted med super lækker og velsmagende - og ikke for tungt - mexicansk mad.
Lars H Knudsen
Wow, hvor er det lækkert - hvis man er til det krydrede mexicanske køkken. Prøv flere forretter - 3 eller 4 kan gøre det ud for en middag - eller snup en hovedret også. Og husk at starte med deres særlige rødvins-cocktail, som også er gid til maden. Kan absolut anbefales - og husk at reservere!
Tonny Madsen
Det er et af de absolut bedste restauranter i København! Og alligevel lykkedes det at være et dejligt roligt sted med en fantastisk service.
Bettina Jensen
5 stjerner for smag
4 stjerner for betjening
1 stjerne i forhold til pris, mængde og kvalitet
-4 stjerner for støjniveau, musikken er så høj at snak ikke er muligt.
Vi fik tasting meny, og det var en smags eksplosion, men ikke en mætheds følelse.
De lever af mer salg, som de arbejder hårdt for.
Rimtas Dargis
Meget små lækre retter, meget langt fra Mexico.
Vi bestilte 4 små bites og en enkelt af de lidt større. Guacamolen var virkelig god, men den kom kun med tre tostadas. Dvs. du står tilbage med en halv skål guacamole, som man kan spise med ske. Løsning: Server en portion tortillas til retten.
Cevichen var med pulpo. Desværre var den så oversyrlig pga. det massive bad af citronsaft den lå i. Løsning: mindre citronsaft, evt. Si det fra inden servering og server tortillas til. Der var vist kun et par tostadas til.
Der var mange lækre salsas/mayonaiser o.l. generelt burde der serveres en god bunke varme tortillas til alle retterne. Specielt når Sanchez slår sig op på majsmel fra Oaxaca, hjemmekværnet osv.
Så brug det for Søren! Og ikke kun til tostadas.
Der er lidt for meget inflation i at det er fyldet, toppings, pålægget der bærer retten. Man glemmer helt det gode brød, den gode tortilla osv.
Desserten var god, men hvor blev dessertkokken fra Noma af???
Med små justeringer kunne det blive en god restaurant
Andreas Meier
Hyggeligt sted, spændende mad, prisen dog lidt i den høje ende i forhold til den samlede spiseoplevelse
An error has occurred! Please try again in a few minutes