#}
Sluurpy > Restauranter i København > Sanchez

Sanchez - København - Fotoalbum

Lækker lækker mad. Meget autentisk mexicansk mad. Vi bestilte en menu med 5 retter, en my mere havde været super! evt. en ekstra taco havde hjulpet 🤠
Alt I alt en dyr overpriced fornøjelse og en stor skuffelse – vi blev mødt af ’Fully booked’ skilt på døren, men det var desværre var dagen før – så vi gik ind Menu kort med få starters og to hovedretter at vælge imellem - Bestilte to hovedretter – prisen på 2 små tortilla hovedret (15 cm diameter)
Meget autentisk sted med super lækker og velsmagende - og ikke for tungt - mexicansk mad.
Wow, hvor er det lækkert - hvis man er til det krydrede mexicanske køkken. Prøv flere forretter - 3 eller 4 kan gøre det ud for en middag - eller snup en hovedret også. Og husk at starte med deres særlige rødvins-cocktail, som også er gid til maden. Kan absolut anbefales - og husk at reservere!
Det er et af de absolut bedste restauranter i København! Og alligevel lykkedes det at være et dejligt roligt sted med en fantastisk service.
5 stjerner for smag 4 stjerner for betjening 1 stjerne i forhold til pris, mængde og kvalitet -4 stjerner for støjniveau, musikken er så høj at snak ikke er muligt. Vi fik tasting meny, og det var en smags eksplosion, men ikke en mætheds følelse. De lever af mer salg, som de arbejder hårdt for.
Meget små lækre retter, meget langt fra Mexico. Vi bestilte 4 små bites og en enkelt af de lidt større. Guacamolen var virkelig god, men den kom kun med tre tostadas. Dvs. du står tilbage med en halv skål guacamole, som man kan spise med ske. Løsning: Server en portion tortillas til retten. Cevichen
Hyggeligt sted, spændende mad, prisen dog lidt i den høje ende i forhold til den samlede spiseoplevelse
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures