#}
Sluurpy > Restauranter i København > Asmara

Asmara - København - Fotoalbum

Hyggeligt sted med god mad. En spændende smagsoplevelse og god betjening. Prøv en omgang Zula Speciel, den kan varmt anbefales.
min familie og jeg havde set frem til en god middag på Zula, da vi havde hørt godt om stedet. Men vi blev slemt skuffede! vi bestilte mad (trods det lå i den dyre ende) og vi endte med at vente i lang tid ca. 40 minutter. Da vi endelig fik vores mad, var den kun lun, dette sagde vi videre til tjener
Det var en sær oplevelse - der er hyggeligt på restauranten, men maden er et underligt og ikke særligt lækkert rod sammen. Find en burger eller noget indisk i stedet. Den græske restaurant Kreta ligget også tæt på - prøv den
Hyggeligt og charmerende lille sted med masser af personlighed. Venligt personale, behageligt lokale og fremragende kaffe til gode priser. Kan absolut anbefales, og jeg kommer helt sikkert igen.
Enormt lækkert mad, med en masse smag. Store portioner til prisen og en god oplevelse at spise. Kan helt klart anbefales!
Ville ønske der var en vegansk ret fast på menuen, så jeg ikke skulle spørge om den hver gang. 😁
Jeg var ca 14 dagen siden i Zula Restaurant, Meget dårlig betjening ejeren havde travlt med at snakke med sine venner, maden var under alt kritik og mega dyr, jeg vil aldrig anbefale.
Top betjening, skøn mad og atmosfære. Gode priser. Kan anbefales!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures