#}
Sluurpy > Restauranter i København > Angelini

Angelini - København - Fotoalbum

Service var forfærdelig. Restauranten har ikke særlig mange borde. Det burde være rimelig overkommelig at servicere dem. Det tog 30 min før vi kunne bestille noget at drikke. Det tog over en time at få mad. Der var en del vorde som ikke var gjort rene efter gæsterne var gået. Tjeneren (som havde før
Hyggelig italiensk restaurant lige ved hovedbanegården. Vi havde forudbestilt 4 retter hvoraf den første - antipasti - kom hurtigt efter vi havde fået sat os til rette og fået vores drikkevarer (2 italienske øl og vand) Herefter kunne vi vælge en pizza til deling blandt udvalget på menu kortet. Lækk
God mad til ekstremt overkommelige priser. Sødt personale og glimrende omgivelser. Tiden mellem retterne kunne godt være en tand hurtigere og indeklimaet var en smule tungt. Men mad og priser spiller.
Nice Italian food, the home made mushroom ravioli and dishes in general were good, atmosphere was a little loud, service was friendly. // Fun italiensk menu, særligt de hjemmelavede ravioli var gode og det hele smagte som forventet. Tiramisuen var ok. Servicen var venlig og hurtig.
Lækker mad og god service!
Dejlig mad og behagelig betjening, og virkelig god kombination, imellem mad og vin
En af de bedste madoplevelser længe. Super pizza og en fremragende tiramisu! Opmærksomme, smilende og yderst venlige tjenere. Jeg kommer helt sikkert igen.
Dejlig oplevelse og så med min søn
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures