#}
Sluurpy > Restauranter i København > Govindas

Govindas - København - Fotoalbum

Jeg bestilte noget mad først mandag i april 2022, og fik nogen lunken mælke produk retter. Jeg blev så dårlig, at jeg brækkede mig I halvanden time med få mellemrum i stregt. Værst madoplevelse jeg har haft nogen sinde.
Utrolig velsmagende retter. Virkelig en smagsoplevelse man husker. Skønt mæt.
Endnu engang super lækkert mad! Jeg har ofte købt mad hos Govinda og det er altid af høj kvalitet og super lækkert, og ejerne er virkelig søde. Min datter er i øvrigt helt vild med jeres lækre samosaer, og selvfølgelig dadelkuglerne med kokos :)
God lille resturant, med lige så lille menukort. Jeg lærte den at kende gennem app'en 'Too Good To Go' hvor de virker til at have noget hver dag. Maden, portion størrelsen og prisen er rigtig god om så man købe gennem Too Good To go eller de faste resturant priser.
Fantastisk sanseoplevelse - kan varmt anbefale samosaer, papadums og deres creamy Cauliflower Mutter Methi Malai. Det er bestemt ikke sidste gang! Tak for lækker mad
Lækker indisk vegetarmad, meget lille facade så man skal se godt efter for at finde den.
Desværre er der kommet ny ejer... det hedder stadig Govinda, men er slet ikke i nærheden af hvad den oprindelige ejer præsterede! Så, vi er færdige med at komme her. Desværre!
Elsker duften, minder mig om yoga, renhed, sundhed og alle de timer jeg brugte på at høre om hare krishna vegetarmad, Vedaerne og bhaghavad Ghita.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures