#}
Sluurpy > Restauranter i København > Barabbas

Barabbas - København - Fotoalbum

Barabba var i den grad skuffende. Bestilte tasteing menu, og maden smagte decideret ikke godt. Kombinationerne var decideret mærkelige og halv vamle, og smagsindtrykne var meget overpropotioneret så det meget syrligt, eller stærkt.. og det hang ikke sammen. Samtidig blev der serveret vin med næsten
Superlækker mad og god service. I den dyre ende (især for vin) men prisen værd. Det er bestemt værd at få deres tasting menu. Lækkert brød også.
Højt niveau, glade mennesker, skarp og interessant mad, super wine-pairing. Kommer helt sikkert igen!
Hyggeligt sted. Blæksprutten var den mest velsmagende blæksprutte jeg har oplevet til dato. Tataren med trøfler var rigtig god. Pasta med ansjoser og trøffel var en god smagskombination, desværre var trøflen lidt tam. Blandt de desserter vi prøvede var yoghurt nødde desserten helt klart den bedste
En af byens bedste restauranter. Altid fantastisk stemning og vidunderlig mad
Delvis god service men er godt nok overrasket over vi blev tilbudt vand før vi satte os ved bordet og derefter fik en regning på 60kr for postevand. Meget små retter, smagen er ok men ikke pengene værd… skuffet over oplevelsen.
Rigtig godt lille italiensk restaurant, god mad og uhøjtidelig stemning.
Oplevelsen lev ikke op til forventningerne, ud fra anmeldelserne. Blev tilbudt postevand før maden, som de skrev på regningen.. udover det var retterne meget små og servicen samt omgivelserne var ikke noget udover det sædvanlige..
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures