#}
Sluurpy > Restauranter i København > Café Sweet Surrender

Café Sweet Surrender - København - Fotoalbum

Super hyggelig nonprofit café med hjemlig atmosfære og personlig betjening af venlige medarbejdere. Børnevenlig med mange aktiviteter for familier med børn og Alpha kursus hvis du er nysgerrig på Bibelens budskab.
Rigtig hyggeligt det er en cafe for småbørn med deres forældre, hvor de kan få nogle hyggelige timer
Lækker mad, billige priser
Det er en hyggelig café. Der er en del mødregrupper som mødes. Der er fine faciliteter til dem. Når det er sagt. Husk for gud skyld at oplyse bord nr du sidder på ellers kan du vente læææænge. Jeg fik nok lov til at sidde 45-50 min fra bestilling og måtte selv høfligt spørge til min. Den var så
Hyggeligt sted især hvis man har små børn 👌
Fin dekor med alt godt fra lopper. Hyggeligt og MEGET børnevenlig. Cappuccino fin med god cremet skum. Dog lidt tynd i smagen fordi jeg fik en "single" . Betjeningen genert og usikker men høflig og kom med mine køb hvilket er ret usædvanligt på café. Det plads til børnene ligger på gulvet og hygger
Hyggelig café med en masse aktiviteter. Specielt egnet til småbørnsfamilier, med et legeområde og uhøjtidelig stemning. Frivilligt drevet. Maden er god og det er muligt at få vegetarisk, men prislejet er lidt højt.
Normalt er det et fantastisk sted. Men i dag 3. Januar tog vi derind og der var lukket på trods af deres hjemmeside stod de har åbent. Vi gik meget langt i kulden til ingen verdens nytte.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures