#}
Sluurpy > Restauranter i København > Kontikibar Og Færgen Ellen

Kontikibar Og Færgen Ellen - København - Fotoalbum

Lejede færgen til min fødselsdagsfest. Det er simpelthen så hyggeligt et sted! Personalet var fantastisk søde og gav en rigtig god oplevelse.
Dårlig service, hvor de adskillige gange glemte at vi havde bedt om noget (fx øl og dessert) og enormt uhøflig kvinde - næsten decideret sur(!) Brættet med “kød” var småt og fesent. Man får 3 rejer og 4 mini pølser😂 og ellers pesto, humus og olie i store mængder (kunne ligesågodt have været vegetar)
Sjov lille restaurant med god pladsering. Vi ventede lige lovlig længe på vores mad og drikkevarer. Menukortet er ikke stort men "brættet" vi bestilte, smagte rigtig dejlig.
En hyggelig bar, der er vær at besøge. Den ligge tæt på operahuset, lige skråt bag
Kontikibar er det perfekte sted at nyde et glas i solen. Du er PÅ vandet, selv på det lille hus, personalet er meget smilene og servicemindede og baren bugner af lækkerier!
Hygge cafe/restaurant med en total loose stemning. Sæt dig ned og nyd solen, spis en bid mad. Spring eventuelt en tur i kanalen og bliv afkølet. Maden er desuden rigtig god, og personalet er søde og tjeneste villige. Kan kun anbefales. PS.: Hold fast på jeres mobil, der var en anden kunde som tabte
Fantastisk sted i godt vejr med udsigt til operaen og havnen
Hyggelig atmosfære og lækre muslinger.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures