#}
Sluurpy > Restauranter i København > Bj´s Original Burger Joint

Bj´s Original Burger Joint - København - Fotoalbum

For the burger lover in you. De har virkelig udviklet et lækkert burgerkoncept. De slår de andre burgersteder med flere længder. Før var Gasoline Grill min fortrukne burgersted, men det er det ikke længere. Jeg kan anbefale deres Hot n` smoke, hvis du godt kan lide en stærk burger.
Virkelige gode og smagfulde burgere. Lækker blød bolle og saftigt og smagfuldt kød. Dette er klart vores nye ynglingssted. ❤
Intet mindre end nok en af Danmarks bedste burgere :D Kan varmt anbefales :D
Glimrende sted - Voldsomt velsmagende burger med rød saftig bøf og perfekt sprøde fries alle de gange jeg har været der. Personalet er venligt og serviceminded. Burgerne kan være lige en tand små, hvis man er meget sulten, men synes det bliver vejet op af at smagen er SÅ god.
BJ´s Original Burger (med ekstra dressing) er en af mine klare favoritter ogi mine øjne en top tre burger i Kbh. Alt virker lavet fra bunden, med deres egen smag, der ikke forsøger at ligne de andre i byen. Det kan kun undre mig at ikke flere kender til steddet, men er måske også en fordel for os de
Byens bedste burgere. Alt fra bollen til den saftige bøf smagte fantastisk. Man kan godt smage der er lagt passion og masser engagement i at udvikle dette mesterstykke af en burger. Betjeningen er god og man får fuld værdi for pengene.
Supergode burgere. Specielt burgerbollen og de karameliserede løg er et must til Burgeren. Prøv det
Uden tvivl Københavns bedste burger. Service i topklasse. 👊🙏
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures