Sluurpy > Restauranter i København > Sliders

Anmeldelser Sliders - København

Johnny Madsen
Har været her en del gange, men i dag var bollerne kolde og fritterne tørre og triste 🤕 Nu kan man jo ikke svare her inde, derfor denne ekstra kommentar. Nej det gjorde vi ikke - vi følte nok vi allerede havde brugt længere tid end forventet i jeres restaurant. I havde et selskab i kælderen og uden jeg har kigget på mit ur, så var der også noget længere tid på servering og hørte også flere andre rykke efter sin mad. Så tænker I havde en travl dag og det gik ud over nogen af os desværre.
VictoriaRB
Jeg plejer at synes Sliders er godt, men denne gang var en virkelig skuffende oplevelse. Pomfritterne var tynde og fesne, den ene burger der skulle være vegetar, var med kød og den “sprøde” kimchi chicken burger var slatten og det modsatte af sprød. Da jeg ville ringe til restauranten, for evt at aftale at bytte min kød burger opdager jeg at man ikke kan ringe til restauranten. Det sidste man gider når man har sat sig og pakket sin mad ud efter man har hentet den, er at bevæge sig ud igen og hen på restauranten for at drøfte situationen og så at vente på en ny omgang.
Sofie
Det smager godt, men det er bare alt for langsom service. Nu har jeg oplevet 3 gange at spørge til ventetiden som standard er svaret ca 30min (når det er travlt), men har ventet mellem 50min och 75min. Det er for ringe!
Natascha Morton
Ærligt! Så blev jeg en smule skuffet. Burgers og andet blev serveret på en bakke, burgerne var pakket ind, fritter blev serveret som var det MacD og mayo i en plastik ting med låg. Ikke lige frem appetitvækkende, det smagte da ok-agtig, men jeg kommer nok ikke igen, desværre!
Brian Goodman
Har efterhånden været alle burgerne igennem og ingen af dem har skuffet. God service, hyggelig atmosfære og grundig rengøring 😜 i disse Covid 19 tider.
Hannibal Frimer-Rasmussen
Maden var rigtig lækker, deres drinks var også gode og der var god betjening. Der er et stort udvalg af mad og de gør opmærksom på at der i nogle retter er allergener (fek.s gluten, chili, nødder og laktose) der er også mulighed for at få vegetar-bøf. Man kan få en "single burger" der bare er en enkelt burger, så kan man få en "Meal Deal" der består af pomfritter, dip og tre små burgere, og så kan man få en "Treat Steal" Der består af pomfritter, dip, to små burgere og en dessert. Og hvis man er mere tørstig så kan man gå op i drink-baren og købe lidt mere. Men der er dog noget der trækker lidt ned. Der er alt for høj musik (altså jeg mener at man ikke kan høre hvad hinanden siger) og det er virkelig mørkt derinde. Gå ikke der hen på en fredag aften, fordi at alle pladser er optaget, der er måske én ledig. Der er også alt for lang ventetid. Fint sted, prøv det.
Julie Maja Nielsen
Et dejligt nemt sted at komme på besøg... Dejlige burgers, men jeg savner nogle lidt særlig burgerboller - det er dog gode omgivelser 😍🙌
Thomas Ebdrup
God mad, men måden man skal bestille på er bare dum. Hvad smart er der ved at man kan tjekke menuen elektronisk, men at man så alligevel skal gå fra sit bord op til baren og bestille og hente egne drikkevarer også.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review