Sluurpy > Restauranter i København > Starbuckstt

Anmeldelser Starbuckstt - København

Sif Østergaard Zachariassen
Dagens glædelige overraskelse var klart at Starbucks har fået en vegansk sandwich. Jeg er ellers ikke den store tilhænger af Starbucks eller andre kæder generelt, men på tur med en 2 årig der ikke ville sove til middag og et 7 måneder stort foster i maven, kalder på lette løsninger 😅 Og efter at have tjekket udvalget i Torvehallerne ud, som var elendigt, endte jeg her. Dels fordi jeg kunne spise et læs råddent tang hvis det var her, dels fordi jeg kunne sidde ned indenfor, mens ungen sover sine max.45 minutter. Der var dømt pause til mor! Nåhmen sandwichen var et overskåret foccaciabrød med rosmarin på toppen. Fyldet var bagte peberfrugter, chipotle humus, kikærter og ruccola. Den blev lunet af en utroligt høflig ung dame, der endda kom ned med den til mig ved bordet. Den var lidt tør….men den smagte faktisk ganske godt. Godt krydret til den spicy side og lækkert med den friske og skarpe ruccola, til det fede oliebrød. Den sandwich gjorde det sgu for mig! Måske er det bare timing….but who cares?! Den koster 55 bobs. Så ca. halvdelen af alt du kan opstøve i Torvehallerne lige ved siden af. Ikke sikker på st jeg kommer igen med vilje, men som nødløsning, kommer jeg gerne igen en anden gang.
Lac Lo
Førstegang i Starbucks. Det var en god oplevelse. Musikken var lidt høj, men det er nok for at dæmpe andres snakke på tværs af lokalet. Lidt dyrt, men sådan holder du også visse typer væk herfra. Personalet var super søde.
The_evil_ duckling
De har OK kaffe og mange andre ting. Det er ret dyrt i forhold til hvad man kan få men det ved man allerede lige så snart du går ind i Starbucks.
Julie Wiegandt
Lækker kaffe og god service, synd at der ikke er så meget plads at sidde i, og larm bæres igennem hele caféen..
Berit Møller
Hyggeligt sted med rolig atmosfære. God betjening.
tommy jensen
god kaffebar prisen er lige i overkanten
Alba Damkjær
Fik det man kan kalde perfekt service af en ung pige der arbejder herinde. Jeg er så ked af at jeg ikke fik hendes navn på vejen, fordi hun fortjener virkeligt meget ros for hendes service, selvom det er lidt tid siden, og håber at hendes chef har en ide om hvem det kunne være. Jeg kom ind på Starbucks for at bestille en kaffe, men får desværre at vide at den er udsolgt, hvilket ærger mig fordi har ikke lyst til nogle af de andre kaffer. Det overhører den pige som laver kafferne, og hun afbryder sin kollega for at fortælle mig, at hun selv også bedst kan lide den kaffe, men når den er udsolgt laver hun en anden til sigselv som ikke står på menyen. Hun vil enormt gerne lave den til mig istedet for den anden jeg ville have, og hvis ikke jeg kan lide den, vil hun gerne lave en ny til mig. Hun var simpelthen så smilende at snakke med, og så ovetskudsagtig. Og da hun serverede kaffen gentog hun at jeg bare skal sige til hvis der er noget. Og inden jeg går kommer hun ned og hører om hvad jeg syntes om kaffen. Den var god kan jeg fortælle. Jeg gik virkeligt derfra med et smil på læben, aldrig har jeg fået så god service af en så ung en pige.
Vivi Frederiksen
En hyggelig café, hvor man kan få flere forskellige kaffe med brød til.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review