#}
Sluurpy > Restauranter i København > Reinh. Van Hauen Falkonér Allé

Reinh. Van Hauen Falkonér Allé - København - Fotoalbum

Lækreste Scones i byen. Dejlig sprød knasende skorpe og dejlig smag. Det er her jeg køber Scones i Kbh/Frb
Med 5 bagere indenfor 600 meter, er Reinh. van Hauen min favorit. Kagerne er fantastiske.
For en time siden købte jeg en julekage på Falkoner Allé. Stor skuffelse ved åbning af posen. Kagen var fuldstændig faldet sammen og så flere dage gammel ud! Tør var den også, så den røg direkte i mad affald. 80kr lige ud af vindkuet J Z
Dejligt nybagte kager og brød .lille hyggelig caffe med fin pejs med levende ild .fine toiletforhold . handicap venlig . God service . Kan varmt anbefales.
Rigtigt hyggeligt 🤗 Kaffe kage og brød smagte godt
Kagerne er som regel gode. Deres ekspedienter er dog altid super arrogante, særligt i butikken på Gammel Kongevej. Kunne man måske prioritere venlig service frem for arrogance? Det ville være et fremskridt.
Ville overraske moster på plejehjemmet med rigtig latte og noget lækkert. Købte gulerodskagen, som var lækker, svampet og med masser af smag. Kaffen var fra Coffee Collective og med øko sødmælk. Fantastisk service i butikken. Glæder mig sådan over, at der findes et sted som dette. Tak!
Den dyreste bager jeg har besøgt og den levede bestemt ikk op til det... Købte 3 muffins som var tørre og kedelige men små billige chokolade knapper på. Selv dem fra netto er bedre! Købte også en foccacia med tomat og ost. Tør og sej. Også her er netto og bilka langt bedre. Kommer der ikk igen til d
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures