#}
Sluurpy > Restauranter i København > Riccos Kaffebar

Riccos Kaffebar - København - Fotoalbum

Toilettet uden papir og rengøring mangelfuld. Bordet ikke rengjort. Ikke store portioner men det smagte godt.
God kaffebar med masser af plads indenfor og udenfor. Deres morgenmad er ret mormor, men du smøre selv bollerne, som er gode!, så niveauet af smør til ost, styrer du selv. Ret nice. Lige ned til kanalerne i Sydhavnen. Deres personale er altid søde og hjælpsomme, og de er gode til at hyre internation
Dejlig service, skøn kaffe og en lakserilette og en frisk kanelsnegl. Rigtig godt sted til en pause🌺🍓🤗🍒
Ingen foam. Alt for varm. Virkelig dårlig kaffe. Skuffende da jeg troede at Riccos var klasse. Åbenbart sket noget de sidste pr år.
Charmerende sted og en af de første, stemningsfulde steder i det nye Sydhavn. Tip: de har pt nogle vildt lækre chokoladetrøfler. Tip 2: de har lidt legetøj til de små bagved.
God stil hos Riccos! 33 kr for en Flat White. Sammen Flat White koster 37 kr, hvis du bestiller to-go (4 kr for papirkoppen). Samme Flat White koster kun 31 kr., hvis du har din egen kop (du betaler ikke for papirkoppen og derudover er der 2 kr rabat) - det synes jeg sgu er god stil.
elsker søndag morgen på Riccos
Hyggeligt sted, god kaffe. De får dog et minus fordi sandwichesne er underlige. Gode råvarer men sød sennep der overtrumfer serrano gør den sandwich næsten ligegyldig. Vegetarsandwichen mangler smag.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures