#}
Sluurpy > Restauranter i København > Pasteur

Pasteur - København - Fotoalbum

Fantastisk vinbar med et super udvalg af vine. Fokus er specielt på naturvine. Prisniveauet på vinen er dog i den højere ende. Men den perfekte placering om sommeren med borde udenfor gør det hele bedre. Der er også et godt udvalg af lækkert mad/snacks. En perle på Østerbro!
Fremragende vin, ost og pølser i naturlig fransk stil. Meget økologisk og biodynamisk vin. God betjening
Hyggelig vinbar med et godt udvalg af blandt andet forskellige typer europæiske vine. De har et bredt udvalg af særligt vin fra Jura, som er ret spændende. Man kan sagtens sidde der en helt aften eller eftermiddag og nyde forskellige vine med lækre snacks eller andre små franske retter til.
Hyggelig sted med god stemning, glassende er noget små og priserne høje. Der er også borde udenfor. En stjerne mindre for de små glas og den høje pris.
Rigtig hyggelig, uformel stemning. Godt udvalg og imødekommende betjening. Ligeså snart metrobyggeriet er færdigt, bliver det et hit at sidde udenfor.
Hyggeligt sted, men meget lidt vin til urimeligt høje priser, pas på med at sige ja til et glas vand, - det koster 25,-
Vi overlod valg at ost og vin til ejeren, og det blev en helt fantastisk oplevelse. Vi høstede masser af indsigt og viden fra både ostens og vinens verden. På glædeligt gensyn Pasteaur.👌😊
Sød og fleksibel service, mega hyggeligt, fine valgmuligheder på vin og mad
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures